GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 11:43 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 14:34

Șeful Corpului de Control al premierului, Silviu Barbu, a fost demis din funcție de Marcel Ciolacu. Premierul e nemulțumit de rezultatele controalelor făcute la CSA Steaua. Anunțul a venit pe surse guvernamentale pentru ziarul Libertatea.

Sursa citată a anunțat pe 5 ianuarie că Marcel Ciolacu a primit doar concluziile preliminare după verificările demarate de Corpul de Control, trimis chiar de el, încă din iulie 2023, la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și „nu este mulțumit” de superficialitatea analizei, astfel încât va lua noi măsuri în perioada următoare.

Gigi Becali, noi declarații în războiul cu CSA Steaua: „O escrocherie, o înșelăciune a statului român!”
FCSB - CSA STEAUA
Gigi Becali, noi declarații în războiul cu CSA Steaua: „O escrocherie, o înșelăciune a statului român!”

„Premierul are concluziile preliminare ale raportului Corpului de Control și nu este mulțumit. La Steaua au verificat doar ceva punctual, ceea ce nu l-a încântat”, au mai sunat dezvăluirile.

La doar câteva zile distanță, premierul a decis să-l demită pe șeful Corpului de Control al premierului, Silviu Barbu. În cazul lui Barbu, în decizia publicată în Monitorul Oficial se precizează că eliberarea postului a fost făcută „la cerere”.

În acest moment, funcția a fost preluată de Adrian Nicușor Nica, fost manager la Hidroelectrica și fost membru în CA-ul CFR. Decizia numirii lui Nica a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

De unde a pornit totul

După ce FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo din iulie anul trecut, Marcel Ciolacu, premierul României, a dispus Corpului de Control să se ducă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să investigheze cazul.

În special pentru a verifica modalitatea în care a fost administrat Complexul Sportiv al Armatei începând cu 1 ianuarie 2021. Șeful Guvernului a cerut să se verifice obţinerea veniturilor din exploatarea stadionului Steaua şi cheltuielile de funcţionare ale acestuia.

VIDEO CSA Steaua, primul antrenament din 2024

Citește și:

Mai păcălește Becali pe cineva în acest mercato? Două decenii cu jucători vânduți pe milioane de euro, dar care s-au transformat în țepe și rezerve de lux!
FCSB
Mai păcălește Becali pe cineva în acest mercato? Două decenii cu jucători vânduți pe milioane de euro, dar care s-au transformat în țepe și rezerve de lux!
„Nu mai vreau să mint” » Bourceanu, despre controversele din jurul lui Neubert și revenirile la FCSB: „Atunci a fost un dezastru!”
FCSB
„Nu mai vreau să mint” » Bourceanu, despre controversele din jurul lui Neubert și revenirile la FCSB: „Atunci a fost un dezastru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (229)
henrywais
henrywais  •  22 Ianuarie 2024, 22:02
Postat de Catalynn_14 pe 18 Ianuarie 2024, 10:02

Da bă Randumb, FC Fcsb din L1 nu se va desființa niciodată, așa cum nici tu nu vei avea 40 de ai vreodată, de când ai intrat pe forum doar întinerești! :-)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TicX8.Junior
TicX8.Junior  •  18 Ianuarie 2024, 21:10
Postat de Catalynn_14 pe 18 Ianuarie 2024, 18:02

Știi cum e, prea apăruse așa din senin, pe un articol care mai are puțin și facem primul parastas. :-)))

Nu-i prima oară. Așa apare el. Cum s-a întâmplat și data trecută, când a scos versurile alea din joben. Dar asta nu înseamnă că sunt eu. Îl simți de la o poștă că-i fecesebist-sadea. O fi dat un search cu 'Ciolacu', căutând știri despre protestele postacilor de fermă... și l-a direcționat browseru' spre articolu' ăsta. Se plimbă și el prin arhivă, caută subiecte moarte, dezgroapă trecutul dureros... Ce să facă oamenii pe seceta asta? Automat te-ai gândit la mine când a apărut... dar putea fi la fel de bine bizzonu, de exemplu. N-oi fi eu singurul postac multicont invitat la parastas. :-))) PS: Iar am luat galben! Băi... cum se face că freddy nu se alege niciodată cu contul suspendat, în timp ce nouă ne închid conturile pe capete!? Are de vreo 3 ani contul ăla. Fără ajustări ulterioare. La câte postări stelate am văzut la el... trebuia să-l fi blocat ăștia demult, dacă nu s-ar fi judecat cu dublu-standard! :-(((

fabulos
fabulos  •  18 Ianuarie 2024, 19:35
Postat de Yuri_macel pe 18 Ianuarie 2024, 17:46

Hai lasa cardeala. Cu “cinstitul” Miu care-si incarca masina din cutentul clubului? Cu dreptii generali care au privatizat sectia de fotbal si dupa 25 de ani au infiintat alta? Cu “adevarul” ca marilor fotbalisti romani care au jucat pentru echipa asta in ultimii 25 de ani li se spune ca nu au jucat la Steaua? Lasa vrajeala proasta. Zi ce judet faci de ras

Nu am nici o legatura cu Miu. Steaua nu "a fost privatizata" niciodata pana acum (daca stii ca a fost privatizata te rog sa indici prin ce metoda s-a realizat aceasta privatizare). Daca citesti prima pagina a Protocolului gasesti foarte clar ce s-a intamplat:s-a transmis catre Asociatie DREPTUL DE FOLOSINTA, niciodata de PROPRIETATE. Dar si acel drept de folosinta a fost retras. Drept pentru care toti cei care au jucat la Fcsb nu pot afirma ca au jucat la un alt club. Nu am nici un club favorit deocamdata. Poate putin de tot Progresul Spartac. Dar it atrag atentia, daca nu ai fost atent, ca NU EU sunt subiectul discutiei. In concluzie, poti sa uiti de minciuna cu privatizarea clubului Steaua Bucuresti.

Vezi toate comentariile (229)
Comentează