FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!

Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB. Foto: Facebook @FCSB
Eduard Radaslavescu nu vrea să plece de la FCSB. Foto: Facebook @FCSB

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 14:36 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 19:09

Eduard Radaslavescu nu-i joacă în cărți patronului Gigi Becali. Fostul jucător al Farului ține morțiș să rămână la FCSB și a refuzat toate ofertele.

Dacă ar fi fost după Gigi Becali, Eduard Radaslavescu era demult plecat de la FCSB. Însă mijlocașul în vârstă de 19 de ani se prevalează de contractul scadent în 2027 și ține morțiș să rămână.

Eduard Radaslavescu vrea să muncească și să-și câștige locul în echipă

Ultima oară s-a pus problema unui împrumut până în vară, la Hermannstadt. Însă, din informațiile Gazetei Sporturilor, și sibienii au eșuat în tentativa de a-l „disloca” din efectivul liderului Superliga. „Voi munci ca să-mi câștig locul în echipă” este deviza lui Radaslavescu. 

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
DISCUȚII
Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!

Gigi Becali a mai avut o tentativă de a scăpa de el. Intenționa la un moment dat să-l trimită la Botoșani. Fără succes. „Nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci!». «Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul”, a povestit Becali.

Gigi Becali a dat 850.000 de euro pe Eduard Radaslavescu

Eduard Radaslavescu a ajuns la FCSB în august 2022, de la Farul. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a fost cumpărat de Becali cu 850.000 de euro, după ce bifase 26 de meciuri la trupa patronată și antrenată de Gică Hagi. La roș-albaștri, în schimb, mai degrabă a dezamăgit: 34 de apariții, doar două goluri.

Dintre jucătorii de care mai vrea să scape, Gigi Becali a reușit deocamdată să-l cedeze pe Damjan Djokovic Rapidului. L-a expediat în Giulești și cu 70.000 de euro în buzunar.

Gigi Becali vrea 500.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno

Totodată, omul de afaceri face eforturi să le rezilieze contractele lui Dorin Rotariu și Cristi Ganea, nemulțumit de evoluțiile celor doi. În ceea ce-l privește pe Andrea Compagno, există interes pentru el din Serie B, Italia, însă suma solicitată, 500.000 de euro, îi ține pe doritori la distanță, deocamdată..

VIDEO FCSB fără Compagno? Ce spune Costel Orac: „Ar fi sabotaj”

Mai puteți citi:

Atac frontal la Gică Hagi: „Bine că n-a intrat pe mâna lui”

Diego Fabbrini a semnat! Unde va evolua fostul jucător al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1ianuarie
1ianuarie  •  11 Ianuarie 2024, 21:58
Postat de username_2 pe 11 Ianuarie 2024, 19:05

alioo, moderatorii învelitori de pește, vedeți că unii p-aici îi zic lu Gigi Becali cînd ocnaș, cănd cioban, îmi pare a fi limbaj jignitor...sau la Gigi nu se aplică regulili comunității, astea se aplică numa cănd e vorba de ***, copilașu lu generalu fără armată...regulili comunității se aplică numa cînd le regulați voi, huoo

Fii mă serios, jignitor e doar să-l adulezi pe Gigi.

lulu
lulu  •  11 Ianuarie 2024, 21:57

Gigi si-a găsit nașul, adică pe nașul Hagi.

John.Wick
John.Wick  •  11 Ianuarie 2024, 21:42
Postat de Van_Basten pe 11 Ianuarie 2024, 19:26

Un jucator inteligent. Asa ar trebui sa faca toti.

Foaaarte intelijent. Nu joacă în fața lui Lixandru, că ăla a venit cu 40 de meciuri în picioare. La vară se întorc Stoica și Musi cu 30-40 de meciuri jucate, așa că o să-și câștige locul de ajutor de câine lup :)) Intelijent ca tine, poisoane :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează