INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Diego Fabbrini a semnat! Unde va evolua fostul jucător al lui Dinamo

Diego Fabbrini
Diego Fabbrini

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 13:56 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 14:57

Diego Fabbrini, 33 de ani, și-a găsit echipă și va evolua pentru U.S. Sambenedettese, formație din Serie D.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo era liber de contract din iulie 2023, după ce evoluase pentru o echipă de liga a treia din Italia. Acum, va coborî în Serie D, acolo unde Sambenedettese este pe locul 2 în Grupa F.

Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin a fost anunțat oficial ca noul jucător al lui Tottenham: „Enter the Drăgușin”

Diego Fabbrini, prezentat la noua sa echipă

Noul său club a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare transferul lui Fabbrini și durata înțelegerii:

Bine ai venit, Diego Fabbrini! U.S. Sambenedettese anunță transferul jucătorului, iar înțelegerea expiră în iunie 2025. Fabbrini are 165 de partide și 20 de goluri în Serie A, Cupa Italiei, Serie B și C, 18 partide și 3 goluri în Champions League și Europa League, 95 de partide și 13 goluri în FA Cup, Championship și EFL Cup, precum și alte 75 de prezențe și 12 goluri în Superliga României și Segunda Division. De asemenea, are 35 de selecții și 3 goluri pentru toate naționalele Italiei”, se arată în descrierea făcută de noul club al mijlocașului.

Diego Fabbrini a semnat! Unde va evolua fostul jucător al lui Dinamo
Diego Fabbrini, sursa: Facebook U.S. Sambenedettese

Din ce-a fost și ce-a ajuns: ultima oară, Diego Fabbrini a jucat în Serie C!

Jucătorul a impresionat în Liga 1, mai ales la FC Botoșani. Apoi, a fost transferat de Dinamo, "câinii" făcând eforturi ca să-l aducă pe mijlocașul ofensiv care a bifat și o prezență la naționala Italiei.

După ce s-a despărțit de "haită", ca urmare a unor probleme financiare, Fabbrini s-a întors în patria sa, a evoluat în eșalonul secund la Ascoli și Alessandria, după care a ajuns chiar în a treia divizie, la Lucchese. De care s-a despărțit vara trecută și asta a fost! Nu și-a mai găsit un alt angajament până astăzi.

Numele lui Diego Fabbrini în procesele lui Dinamo pentru noul plan de reorganizare

Diego Fabbrini s-a numărat printre fotbaliștii înscriși la masa credală pentru recuperarea restanțelor financiare de la Dinamo. El a primit bani de la club, a obținut aproximativ 150.000 de euro, dar a cerut mai mult din restanțe, iar avocata sa a suspendat noul plan de reorganizare al clubului. Încă nu s-au încheiat demersurile italianului în instanță.

"Eu am făcut un beneficiu tuturor fotbaliștilor, creditori chirografari. Cu toți rămân în proces și au în continuare calitatea de creditori, până când se vor soluționa toate aspectele pe care noi le-am atacat în instanță.

Termenul este 29 ianuarie 2024, pentru continuarea procedurii", a declarat, printre altele, avocata lui Fabbrini, Carmen Radu, într-o intervenție pentru GSP în toamnă.

VIDEO Tibi Bălan: „Dinamo, nicio șansă să se salveze”

Citește și:

„Îmi lipsește un singur lucru din România” » Brazilianul campion în Superligă, urare din suflet: „Să vă văd cât mai departe!”

Păzea! Neubert la butoane! Ziua 3 în Antalya pentru FCSB, faza pe extenuare: imagini tari surprinse din dronă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează