FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce se întâmplă cu fotbalistul Diego Fabbrini? În ultima jumătate de an, numele lui a fost legat doar de Dinamo!

Diego Fabbrini / FOTO: Imago
Diego Fabbrini / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 17:54 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 17:59

Diego Fabbrini, 33 de ani, este liber de contract din iulie 2023, nu și-a mai găsit niciun alt angajament după ce ajunsese să evolueze în liga a treia din țara sa. Numele său rămâne legat doar de contestarea planului de reorganizare al clubului „câinilor”.

Diego Fabbrini a fost atât de dorit la Dinamo. A îmbrăcat tricoul alb-roșu, a părăsit clubul în 2021 și numele său se leagă de procesul ce nu se mai încheie, italianul cerându-și prin avocata sa diverse restanțe salariale.

Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”
DINAMO
Zeljko Kopic le oferă românilor ponturi despre Croația » Care e recomandarea specială și cum stă departe de „ispită”: „Lupt în fiecare zi, ca orice om”

Pe talentatul mijlocaș l-au ajuns apostrofările "câinilor". Fotbalistul este liber de contract din luna iulie, nu și-a găsit niciun angajament care să-i satisfacă pretențiile. Fabbrini continuă să fie fără contract, de văzut dacă va reveni în fotbal în 2024.

Din ce-a fost și ce-a ajuns: ultima oară, Diego Fabbrini a jucat în Serie C!

Jucătorul a impresionat în Liga 1, mai ales la FC Botoșani. Apoi, a fost transferat de Dinamo, "câinii" făcând eforturi ca să-l aducă pe mijlocașul ofensiv care a bifat și o prezență la naționala Italiei.

După ce s-a despărțit de "haită", ca urmare a unor probleme financiare, Fabbrini s-a întors în patria sa, a evoluat în eșalonul secund la Ascoli și Alessandria, după care a ajuns chiar în a treia divizie, la Lucchese. De care s-a despărțit vara trecută și asta a fost! Nu și-a mai găsit un alt angajament de atunci.

58de meciuri a adunat Fabbrini la Dinamo, având 4 goluri și 4 assist-uri

12meciuri a strâns Fabbrini pentru Lucchese în Serie C în prima parte a lui 2023, după care, din vară, nu și-a mai găsit un alt club

16echipe a adunat Fabbrini în carieră: Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Oviedo, FC Botoșani, ȚSKA Sofia, Dinamo, Ascoli, Alessandria și Lucchese

Numele lui Diego Fabbrini în procesele lui Dinamo pentru noul plan de reorganizare

Diego Fabbrini s-a numărat printre fotbaliștii înscriși la masa credală pentru recuperarea restanțelor financiare de la Dinamo. El a primit bani de la club, a obținut aproximativ 150.000 de euro, dar a cerut mai mult din restanțe, iar avocata sa a suspendat noul plan de reorganizare al clubului. Încă nu s-au încheiat demersurile italianului în instanță.

"Eu am făcut un beneficiu tuturor fotbaliștilor, creditori chirografari. Cu toți rămân în proces și au în continuare calitatea de creditori, până când se vor soluționa toate aspectele pe care noi le-am atacat în instanță.

Termenul este 29 ianuarie 2024, pentru continuarea procedurii", a declarat, printre altele, avocata lui Fabbrini, Carmen Radu, într-o intervenție pentru GSP în toamnă.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro

EXCLUSIV Cea mai tare amintire a lui Adrian Mutu de Crăciun: „Dacă o aveai, erai șeful! Mama nu mai știa ce să facă să mă potolească!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
whiteman
whiteman  •  28 Decembrie 2023, 13:27
Postat de Custof pe 28 Decembrie 2023, 07:39

Iar te faci de rușine ZErozeCE KARAGANDI!!!!

mai de rusine decat vitanul tau barzesti care este eliminata constant de pescari pe vremea cnd juca in europa nu exista.a cum sunt umiliti de echipe gen selimbar prin ligile inferioare. desfiintare placuta.

parpalache
parpalache  •  28 Decembrie 2023, 08:26

Fotbalistul nu avea deloc condiție fizica!Cauza?!Suferise de plamâni!D-aia se ratase in fotbalul italian,d-aia era in România doar un jucator pe care sa-l bagi doar când conduci cu 2-0,ca sa o țina de minge,pentru ca alta utilitate nu avea!

Custof
Custof  •  28 Decembrie 2023, 07:39
Postat de whiteman pe 27 Decembrie 2023, 18:16

va spun eu ce se intampla cu fabrini,o sa haituiasca pe vtain barzesti pana ii desfiinteaza. ori va desfiinteaza ori isi recupereaza banii,nu exista cale de mijloc.

Iar te faci de rușine ZErozeCE KARAGANDI!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează