FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A căzut transferul plănuit de CFR Cluj! Ce au descoperit ardelenii

Ze Gomes // FOTO: Imago
Ze Gomes // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 08:09 / Actualizat luni, 22 august 2022 09:01

CFR Cluj a fost în tratative pentru achiziționarea atacantului portughez Ze Gomes (23 de ani), dar mutarea a căzut. Motivele, mai jos.

După accidentarea gravă a lui Gabriel Debeljuh din meciul cu Șahtior Soligorsk, trupa lui Dan Petrescu a încercat să se întărească în ofensivă, iar în atenția clujenilor s-a afla Jose Ze Gomes, un fotbalist crescut de Benfica, dar care a evoluat ultima dată pentru italienii de la Seregno, în Serie D.

Și CFR Cluj a „reparat” un titular în Serbia! Speră să joace în Conference League, după tratamentul la Marijana Kovacevic
CFR CLUJ
Și CFR Cluj a „reparat” un titular în Serbia! Speră să joace în Conference League, după tratamentul la Marijana Kovacevic

CFR Cluj a renunțat la Ze Gomes 

 Acesta a și ajuns la Cluj în urmă cu 4 zile, unde a făcut vizita medicală și o serie de teste. Acestea au relevat însă că ar avea probleme majore la genunchi, astfel că ardelenii au sistat negocierile cu fostul internațional de tineret. 

Atacantul a jucat la naționalele U15, U16, U17, U19 și U20 ale Portugaliei. Ze Gomes este crescut la academia celor de la Benfia Lisabona, echipă de care s-a despărțit definitiv în februarie 2021, când semna cu Cernomoreț, din Bulgaria. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Portimonense și la Legia Gdansk.

În sezonul trecut, Ze Gomes a marcat 3 goluri în 13 partide jucate la Seregno. Cu Debeljuh pe tușă, Dan Petrescu are 5 atacanți la dispoziție: Cephas Malele, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, plus Daniel Birligea și Sergiu Buș, proaspăt reveniți după accidentări. 

200.000 de euroeste cota lui Ze Gomes, potrivit transfermarkt

VIDEO Lucian Goian, după rezultatele din Conference: „Se mai întâmplă sa faci gesturi necugetate”

Citește și: 

Un fost jucător de la CFR, despre problemele campioanei: „Atmosfera e rece, jucătorii sunt individualiști” + diferența dintre Mutu și Petrescu

CFR, văzută deja în grupele Conference League: „Sunt ferm convins că se va califica”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  22 August 2022, 12:24

Pacat,ca se intareau cu Serie D.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează