FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj schimbă strategia! Ce transfer a făcut campioana: „Vine din Serie C” + „Am adus 5 jucători din zona Africii”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 12:12 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 13:20

CFR Cluj, liderul din Liga 1, încearcă să întinerească lotul, iar în această perioadă de mercato a adus mai mulți jucători pentru a acoperi regula U21.

Pe lângă portarul Răzvan Sava (19 ani) și atacantul Daniel Birligea (21 de ani), CFR Cluj l-a adus din Serie C, de la Pistoiese, pe Raoul Mal, după cum scrie presa din Italia. Mal e un mijlocaș defensiv de 21 de ani, care are dublă cetățenie, româno-italiană, și care a bifat 16 partide în prima parte a sezonului.

În plus, echipa din Gruia a transferat și mai mulți jucători africani, pe care vrea să-i folosească începând cu sezonul viitor.

CFR confirmă Gazeta: „Djokovic a discutat cu persoane din cadrul clubului”
CFR CLUJ
CFR confirmă Gazeta: „Djokovic a discutat cu persoane din cadrul clubului”

Schimbare de strategie la CFR Cluj: „Am adus jucători din zona Africii și din Serie C”

„S-au făcut transferuri. S-au adus jucători pe care să-i folosim în sezonul viitor. Nu gândim doar pe termen scurt. Avem în plan și aducerea unor jucători tineri. Am adus cinci jucători din zona Africii, pe care i-am monitorizat și după aceea i-am urmărit la fața locului. Am avut persoane din cadrul clubului care au mers în Africa ca să-i vadă. 

Se schimbă strategia. Ne gândim și la viitor. Încercăm să aducem și jucători români. Avem trei jucători care sunt U21, jucători români pe care îi vom folosi. Trebuie să avem soluții. Din păcate, finalul anului trecut ne-a adus în situația în care nu prea am avut soluții U21. Așa a ajuns să apere Otto Hindrich. Ne bucurăm că ne putem baza pe el.

Am căutat jucători care au jucat, chiar dacă în Serie C, care are multe echipe care sunt peste cele din Liga 2.  Avem în acest moment soluții pentru regula U21. Acești jucători din zona Africii, jucători tineri, au fost împrumutați deja. Am avut solicitări din partea unor cluburi care vor să-i folosească meci de meci”, a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, la ProX.

VIDEO Edi Iordănescu: „E un mare avantaj că am lucrat cu mai mulți jucători, chiar din vremea în care eram secund”

Citește și: 

Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”

Dan Petrescu, dat pe spate de doi adversari de la Botoșani: „Au fost pe tot terenul!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  01 Februarie 2022, 20:10

Am adus jucători din zona Africii pe care îi vom folosi sezonul viitor... Poate la Unirea Dej. Dacă rămâne Cănuță om sucit antrenor, tinerii din zona Africii care vor juca vor fi: Camora, Bordeianu, Djokovic, Burcă, Bălgrădean etc. Cei din zona Africii și transferurile din această iarnă, vor fi pregătiți, după mintea lui Cănuță, când vor împlini 30 de ani. De ce naiba-i mai aduci mă?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează