FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - BOTOȘANI 1-1

Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”

Cristopher Braun
Foto: Imago
Cristopher Braun Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 11:21 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 11:34

CFR Cluj s-a înțeles cu Christopher Braun (30 de ani), fundaș dreapta la FC Botoșani, chiar înaintea meciului direct dintre cele două formații. Marius Croitoru a ales să-l folosească titular pe german, în ciuda faptului că acesta a semnat cu „feroviarii”.

Deși CFR a anunțat cu puțin timp înainte de meciul de luni că s-a înțeles cu Braun, aflat în ultimele 6 luni de contract cu Botoșani, Marius Croitoru a ales să mizeze în continuare pe fotbalistul său, titularizându-l.

Cu ce se confruntă Croitoru la Botoșani: „De două săptămâni n-am călcat pe iarbă”
CFR Cluj - FC Botoșani 1-1
Cu ce se confruntă Croitoru la Botoșani: „De două săptămâni n-am călcat pe iarbă”

Braun a avut o prestație solidă, iar după meci a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o în teren și ce înseamnă pentru el transferul la campioana României. 

Braun: „A fost presiune pe mine”

„E un pas înainte pentru că CFR e un club mare, toată lumea şi-ar dori să joace pentru ei. Sunt fericit că voi face parte din echipă în sezonul viitor, aşa că abia aştept tot ce urmează şi sunt foarte fericit şi mulţumit, dar deocamdată sunt la Botoşani şi vreau să mă bucur de ultimele 6 luni aici. 

Acest punct valorează cât trei puncte pentru că săptămâna trecută am luat 3 puncte, acum unul şi suntem foarte aproape de obiectivul nostru, accederea in play off, aşa că acest punct e de aur. 

A fost presiune pe mine pentru că ştiam că toată lumea e cu ochii pe mine dacă voi face un pas greşit, mă vor judeca, dar la final nu m-a afectat. Încă joc pentru Botoşani, aşa că voi da totul ca să ne ajungem obiectivele”, a declarat Braun potrivit Looksport.

Am procedat și corect, și moral față de Botoșani. Am fi putut să semnăm cu jucătorul după meci, la 2-3-4 zile, era tot corect și regulamentar, dar era imoral față de Botoșani să facem chestiunea asta. Așa am decis să anunțăm clubul, l-am informat pe Valeriu Iftime de faptul că jucătorul a semnat ieri.
-Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

VIDEO Cristi Dulca: „Sunt câteva jucătoare care ar face față la cluburile din Liga 1”

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

Plecare importantă de la Rapid » Giuleștenii pot pierde unul dintre cei mai buni jucători: „O să vină o ofertă zilele următoare”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează