FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

OFICIAL Transferul pe axa CFR - U Cluj a fost oficializat: „Îi urăm multă baftă în carieră”

Ze Gomes (ultimul din dreapta) asistând la amicalul dintre U Cluj și Debrecen, scor 4-0.
Foto: Eduard Apostol (GSP)
Ze Gomes (ultimul din dreapta) asistând la amicalul dintre U Cluj și Debrecen, scor 4-0. Foto: Eduard Apostol (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 15:32 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 15:32

U Cluj l-a împrumutat de la CFR Cluj pe Ze Gomes, un atacant portughez în vârstă de 23 de ani, originar din Guinea-Bissau.

UPDATE - CFR Cluj a confirmat GSP.ro: „Acord cu U Cluj privind transferul lui Gomes”

CFR Cluj a anunțat în această după-amiază că a bătut palma cu rivala din oraș, U Cluj, pentru împrumutul atacantului Ze Gomes. La finalul împrumutului, Universitatea va avea opțiunea unui transfer definitiv. 

Mulțumim, José Gomes!

Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!

- CFR Cluj

„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute
PROCES
„Nu se poate așa ceva!” » Alex Pițurcă a răbufnit în sala de tribunal, la procesul lui Mario Iorgulescu. Termenul a durat doar 5 minute

Știrea inițială - Mutare pe axa CFR - U Cluj: Ze Gomes, cedat de campioană

Mutare pe axa CFR - U Cluj. Universitatea l-a transferat de la rivala CFR pe Ze Gomes, un atacant originar din Guinea-Bissau, care deține și cetățenia portugheză.

Acesta a sosit în cantonamentul lui U Cluj din Antalya luni seara, conform surselor GSP, iar marți a asistat la amicalul cu Debrecen, câștigat de ardeleni cu 4-0.

Transferul pe axa CFR - U Cluj a fost oficializat: „Îi urăm multă baftă în carieră”
Ze Gomes, numărul 7, în duelul de Cupa României cu CSC Dumbrăvița // sursă foto: Imago Images

Ze Gomes a fost crescut de Benfica și a bifat meciuri la toate naționalele de juniori ale Portugaliei, de la categoria U15 la U20. La U17 a avut un randament excepțional, 19 goluri în 28 de meciuri.

În 2020, Ze Gomes a fost împrumutat de Benfica la Lechia Gdansk, iar în februarie 2021 a mers definitiv la Cherno More, în Bulgaria. După alte câteva luni la Seregno, în Italia, Ze Gomes a fost transferat de CFR Cluj pentru echipa a doua a clubului. Acum a fost cedat la U Cluj.

Ze Gomes a jucat de două ori pentru prima echipă a CFR-ului, sub comanda lui Dan Petrescu, de fiecare dată în Cupă, la 1-1 cu U Cluj, respectiv 5-0 cu Dumbrăvița, când a reușit un assist.

Acum se va afla sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, noul antrenor de la U. 

Un fost internațional israelian de tineret e în probe la U Cluj

U Cluj caută să se întărească chiar mai mult pe poziția de atacant și îl are în probe pe tânărul israelian Abdallah Khlaikhal, fost internațional israelian de tineret, ultima dată legitimat la SC Kfar Qasem, în liga a doua.

Abdallah a fost testat în repriza a doua a amicalului cu Debrecen.

Mai multe știri din Liga 1: 

Verdictul lui Dumitru Dragomir în cazul lui Leo Strizu, lăsat acasă de FCSB: „De respectat, nu de criticat!”

Farul - FC Argeș 4-1, într-un amical la Buftea » Hagi i-a oferit o lecție lui Croitoru, dar n-a fost zen pe margine: „Tăceți din gură, mă!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2023, 09:47

scapa U de retrogradare... pocaitul o sa joace defensiv si probabil, va auna, punct, cu punct!! HAIDE U!!!

007claudiu
007claudiu  •  11 Ianuarie 2023, 13:35
Postat de Offside_ pe 10 Ianuarie 2023, 19:42

Da, fac mofturi. Unii suporteri. Care aberează ca tre sa jucam cu juniorii decât sa aducă “mercenari”. Adică îți dai seama, dacă nu minți ca emblema și culorile sunt tatuate pe sufletul tău, nu ești bun. De parca “marii antrenori” din tribune și din fata tv-ului se duc la servici din dragoste pt firma unde lucrează.

CFR Cluj e direct interesata pentru ca U Cluj sa fie o echipa puternica, chiar echipa de play off, pentru a rupe din avantul echipelor bucurestene, in special a Fcsb-ului si a cooperativei lui Gigi. Cu cat mai multe echipe bune, cu atat vom avea un campionat mai puternic si fara compromisuri.

Offside_
Offside_  •  10 Ianuarie 2023, 19:42
Postat de vivi.napoca1_ pe 10 Ianuarie 2023, 17:43

Cfr ar mai putea ceda jucători precum S. Bus ,Itu, Mistrati,etc. Desigur dacă se dorește de ambele părți eu cred ca pt. " U" ar fi foarte utili și sa mai lase cu rivalitatea prost înțeleasă ca nu sant ei în măsura sa mai facă și mofturi !? Iar pt jucători la urma urmei de aceea sau apucat de fotbal sa joace nu sa stea veșnic rezerve chiar dacă au salariu bunicel !?

Da, fac mofturi. Unii suporteri. Care aberează ca tre sa jucam cu juniorii decât sa aducă “mercenari”. Adică îți dai seama, dacă nu minți ca emblema și culorile sunt tatuate pe sufletul tău, nu ești bun. De parca “marii antrenori” din tribune și din fata tv-ului se duc la servici din dragoste pt firma unde lucrează.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează