FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC ARGEȘ

Farul - FC Argeș 4-1, într-un amical la Buftea » Hagi i-a oferit o lecție lui Croitoru, dar n-a fost zen pe margine: „Tăceți din gură, mă!”

Alexi Pitu, în duel pentru balon // sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)
Alexi Pitu, în duel pentru balon // sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 14:52 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 15:03

Liderul Farul a zdrobit-o pe FC Argeș într-un amical disputat la Buftea, scor 4-1. A fost primul meci de pregătire din această iarnă pentru ambele echipe.

În timp ce aproape toate formațiile din Superligă se află în Antalya, Farul și FC Argeș, două dintre echipele care au preferat să rămână acasă, s-au înfruntat într-un meci amical jucat pe teren neutru, la Buftea.

Liderul Superligii nu a avut milă de FC Argeș, căreia i-a administrat o înfrângere usturătoare. 

Farul avea 3-0 încă din minutul 17! Tudor Băluță, Pitu și Louis Munteanu, trei dintre cei mai buni jucători ai lui Hagi în acest sezon, l-au „executat” pe Micle. În partea a doua, Mihai Popescu a înscris ultimul gol al lui Farul din „foarfecă”. Calcan a închis tabela la 4-1 în prelungiri.

VIDEO. Gică Hagi a cedat nervos: „Tăceți din gură, mă!”

La un moment dat pe parcursul reprizei secunde, Hagi s-a enervat și a strigat în direcția a doi spectatori din tribună, care și-au exprimat opiniile referitoare la meci cu voce tare:

„Tăceți din gură și uitați-vă la meci, mă! Taci din gură, tată! E a doua oară! Taci din gură!”.

Unul dintre spectatorii luați la țintă de Hagi a precizat că „îl iubesc prea mult pe Hagi pentru a-i răspunde”. 

FINAL » Farul Constanța - FC Argeș 4-1

  • Au marcat: T. Băluță '3, Pitu '9, L. Munteanu '17, M. Popescu '69 / Calcan '90+1
  • Ora 14:50 - Final de meci la Buftea.
  • min. 90+1: GOL FC ARGEȘ! Calcan înscrie pentru „alb-violeți” după o serie de bâlbâieli în careul Farului. 
Farul - FC Argeș 4-1, într-un amical la Buftea » Hagi i-a oferit o lecție lui Croitoru, dar n-a fost zen pe margine: „Tăceți din gură, mă!”
Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș, s-a așezat lângă Mihai Stoichiță în tribune
  • min.69: GOL Farul! Mihai Popescu duce scorul la 4-0 cu o execuție superbă, o „foarfecă” de efect. 
  • min.46: A început repriza secundă! Cele două echipe au schimbat complet liniile după pauză, antrenorii apelând la rezerve. Doar Brendon și Meza Colli au rămas pe teren la FC Argeș față de formula din prima parte.
  • La meciul de la Buftea e prezent și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.
  • Pauză la Buftea, Farul o conduce pe FC Argeș cu 3-0!
  • min.37: Croitoru și-a găsit un „client” pe durata primei reprize. E vorba despre fundașul stânga portughez Fabio Vianna, chemat la margine de antrenor pentru indicații suplimentare. „Intră, mă, speriatule, la ei!”, a „tunat” tehnicianul.
  • min.30: Ritmul amețitor impus de Farul în startul partidei s-a mai domolit. „Marinarii” preferă să joace la conservarea scorului, mizând momentan pe cartea contraatacului. Pe bancă, Hagi își îndeamnă elevii să avanseze liniile.
  • min.17: GOL Farul! Constănțenii sunt dezlănțuiți și mai înscriu o dată, prin Louis Munteanu, care a fructificat pasa primită de la Grameni.
  • min.9: GOL Farul! „Marinarii” se desprind, profită de startul dezastruos de meci al argeșenilor. Angajat ideal de Alibec, Pitu rămâne singur cu Micle și nu iartă.
  • min.6: Golul rapid încasat de piteșteni, o obișnuință pentru FC Argeș pe durata campionatului, l-a înfuriat pe tehnicianul Marius Croitoru. Conform reporterului GSP prezent la meci, antrenorul piteștenilor e un car de nervi pe margine, țipă în permanență la elevii săi, care nu se regăsesc. De partea cealaltă, Farul atacă în valuri.
  • min.3: GOL Farul. „Rechinii” deschid scorul imediat, prin Tudor Băluță, care-l învinge pe Micle printr-o finalizare din interiorul careului.
  • min.1: A început confruntarea de la Buftea.
  • Partida se desfășoară la Buftea, fiind primul meci amical pe care cele două combatante îl susțin în iarnă.

Farul - FC Argeș, echipe de start: 

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, Artean, Kiki - T. Băluță, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Pitu
Rezerve: Buzbuchi, M. Popescu, Bîrzu, Baravykas, Doukoure, Borza, Casap, N. Popescu, Morar, Mazilu, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Argeș: Micle - Tofan, Dobrosavlevici, Lucas Brendon, Vianna - Meza Colli - G. Crețu, Njike, Tîrcoveanu, Bertrand -  Andrei Stoica
Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeș a anunțat încă de dinainte de start formula pe care o va alinia în repriza secundă

Piteștenii au surprins înainte de startul meciului. Într-o situație cel mai probabil fără precedent, clubul a anunțat pe pagina de Facebook formula pe care Marius Croitoru avea să o alinieze în repriza secundă.

Echipa pe care alb-violeții au folosit-o în repriza secundă: Straton - Jakolis, M. Constantin, Zebic, Rizzi - Mimito Biai, Alceus - Croitoru, Pîrvu, Calcan - Garita

Abia revenit la Farul, fiul lui Gică Popescu a fost pe bancă

După numai 5 luni petrecute la FC Voluntari, Nicolas Popescu, 20 de ani, fiul lui Gheorghe Popescu, a revenit la Farul Constanța. Nicolas a bifat doar 4 meciuri pentru ilfoveni. Fiul „Baciului” a început testul cu FC Argeș de pe banca de rezerve.

Citește și alte știri de actualitate: 

Rapid - Kecskemeti 3-1 » Giuleștenii i-au învins și pe maghiari și pe arbitri, în al doilea amical din Antalya

VIDEO Tavi Popescu și-a lăsat colegii cu gura căscată! Execuția din Antalya a ajuns virală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
thiamarcos
thiamarcos  •  20 Ianuarie 2023, 16:47
Postat de Amiralul2022 pe 10 Ianuarie 2023, 14:35

Țin cu Argeșul din timpuri "imemoriale", dar echipa asta e mai mult decât o glumă proastă... prima retrogradată-n Liga 2 e deja cunoscută : F. C. Argeș ... nimic nu joacă, ZERO barat !

Asa cred si eu, uita-te cum stam in clasamentul adevarului. Dar cel mai tare ma supara la echipa asta ca nu mai are practic nicio legatura cu Argesul, pe vremuri noi cresteam juniori de valoare, simteam ca echipa e facuta dintre ai nostri. Acum, numai mercenari liberi de contract, alesi dintre ciurucuri nationale si internationale... Rareori apare si cate o alegere inspirata, cum a fost cu Malele, sau cu Garita...

st.il.
st.il.  •  10 Ianuarie 2023, 15:57

Hazos !...Un meci de fotbal nu e un concert de muzică simfonică unde tăcerea și ascultarea se impun de la sine !...De bezna minții !!!...

DMA87
DMA87  •  10 Ianuarie 2023, 15:19

Nu știu dacă suntem prima echipă retrogradată. Dar, în orice caz, mergem la pachet cu Mioveni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează