FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-1

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Salvatorul campioanei îl „urechează” pe Bălgrădean: „Să ne dea tuturor câte o bere”

Ovidiu Hoban
Ovidiu Hoban

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 22:02 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 22:14

Ovidiu Hoban, 38 de ani, a fost omul meciului CFR Cluj - Viitorul 2-1. A adus victoria în prelungiri, iar la final nu l-a iertat pe Cristian Bălgrădean, autorul gafei din care oaspeții egalaseră în minutul 52.

„Am marcat când a trebuit, dar important nu e cine marchează, ci să rămânem acolo sus. Bălgrădean trebuie să nea dea tuturor câte o bere. Mă simt ca la 38 de ani. Muncim zi de zi, ne antrenăm pentru a ajuta echipa și mă bucur că acest lucru se materializează pe teren”, a spus Hoban, la microfonul Look Sport. 

Mario Camora: „Victoria ne ridică moralul pentru următorul meci”

„A fost un meci echilibrat, dar echipa a jucat bine. Ne-a scăzut moralul după golul primit, dar am revenit. Am crezut până la final și ați văzut ce s-a întâmplat la ultima fază (n.r - golul lui Hoban). Contează foarte mult aceste trei puncte, ne apropiem iarăși de primul loc. Această victorie reușită în ultimul minut ne ridică moralul pentru următorul meci, cu FC Botoșani”, a spus și Mario Camora, căpitanul „feroviarilor”. 

Gafă uriașă a lui Bălgrădean la golul egalizator

CFR Cluj a risipit imediat după pauză avantajul pe care și-l procurase în prima repriză a partidei cu Viitorul. Oaspeții au egalat în minutul 52, prin Alin Dobrosavlevici, după o gravă eroare a portarului Cristian Bălgrădean. Cel poreclit „Pufi” a ieșit din poartă pentru a reține o centrare modestă trimisă de Cosmin Matei, doar că a scăpat inexplicabil mingea, care a ricoșat la Dobrosavlevici. Fundașul Viitorului a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea în „Gruia”.

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Noroc cu „veteranul”! Hoban salvează campioana în prelungiri » Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează