FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-1

CFR Cluj - Viitorul 2-1. Noroc cu „veteranul”! Hoban salvează campioana în prelungiri » Clasamentul actualizat

CFR Cluj - Viitorul, LIVE pe GSP.ro
CFR Cluj - Viitorul, LIVE pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 21:54 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 23:38

CFR Cluj a fost aproape de un nou insucces pe teren propriu, dar a fost salvată în prelungiri de „veteranul” Ovidiu Hoban. 2-1 cu Viitorul, iar „feroviarii” revin la un punct în spatele FCSB.

Vezi AICI programul + rezultatele rundei #21 din Liga 1

După ce au rezistat la jumătățile de ocazii ale lui Rondon și Burcă, dobrogenii au irosit prima ocazie importantă a partidei. Benzar a profitat de eroarea lui Camora, însă nu l-a putut învinge din câțiva metri pe Bălgrădean. Ratarea fostului fundaș dreapta al naționalei avea să o coste pe Viitorul. 

În minutul 31, Camora și-a răscumpărat greșeala de mai devreme și a „inventat” o centrare excelentă pentru Itu. Puștiul campioanei a „plutit” frumos peste apărarea oaspeților și a înscris cu o lovitură plasată de cap. Acesta avea să fie și scorul pauzei, nu înainte ca marcatorul golului să primească și un cartonaș galben. 

Gafa lui Bălgrădean o putea costa pe CFR Cluj

CFR Cluj a risipit imediat după pauză avantajul pe care și-l procurase în prima repriză. Oaspeții au egalat în minutul 52, prin Alin Dobrosavlevici, după o gravă eroare a portarului Cristian Bălgrădean. „Pufi” a ieșit din poartă pentru a reține o centrare modestă trimisă de Cosmin Matei, doar că a scăpat inexplicabil mingea, care a ricoșat la Dobrosavlevici. Fundașul Viitorului a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea în „Gruia”. 

Golul a destabilizat-o pe CFR Cluj, care n-a mai găsit minute în șir coerența de a construi atacuri periculoase la poarta lui Căbuz. Tot Viitorul - care a început să prindă curaj după gol - a fost mai periculoasă. George Ganea a izbit bara în minutul 66, după ce tot el îl încercase pe Bălgrădean câteva minute mai devreme. 

CFR Cluj - Viitorul 2-1. „Veteranul” Hoban aduce victoria în prelungiri

Când nimeni din tabăra gazdelor nu mai spera, CFR a dat lovitura în cel de-al treilea minut al prelungirilor. Ovidiu Hoban, neobositul mijlocaș al ardelenilor, a împins mingea în poartă din câțiva metri, aducând trei puncte uriașe în „Gruia”.

CFR Cluj - Viitorul 2-1

Vezi AICI statistici!

CFR Cluj - Viitorul: echipe de start

CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Hoban, Păun - M. Pereira, Rondon, Costache
Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ciobotariu, William Da Silva, L. Aurelio, Carnat, Chipciu, Debeljuh
Antrenor: Edward Iordănescu

Viitorul: Căbuz - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei, Artean, Ciobanu - Grădinaru, G. Ganea, Ely Fernandes
Rezerve: Cojocaru, Sîrbu, Grosu, Pitu, Grameni, Babunski, Sabala, Arrospide, Andronache
Antrenor: Cătălin Anghel

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu" (Cluj)
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene

Clasament Liga 1

Amintirile lui Damjan Djokovic la despărțirea de CFR Cluj

Florinel Coman își pune cenușă în cap: „Nu mai joc fotbal! Am prea multă presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (368)
archibald
archibald  •  05 Februarie 2021, 16:51

Am o īntrebare? D-l Păun a uitat să joace fotbal de când s-a însurat? Am senzația că mai nou, joacă la botezuri, *** și tăieri de moț! Cu mingea a UITAT! Rog conducerea echipei sa protejeze tabela de marcaj cu plasă de sârmă ptr că Adishor i-a pus gand rău cu zmeii pe care obișnuiește să-i ridice în ultimul timp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  05 Februarie 2021, 13:04
Postat de piet pe 05 Februarie 2021, 10:36

lot imbatranit ,uzat,tinerii nu au orizont,antrenor de 1,5 lei ...............transferuri numai prin ziare si liberi de contract ,implicit liberi si de fotbal .radiografia corecta si cinstita a unei echipe care gafaie si se chinuie pentru fiecare punct . oricum in actuala conjunctura si fara investitii masive cfr anul viitor se va zbate in play -out

Iti dai seama ce valoare au loturile voastre tinere si sprintare daca lotul asta care gafaie sterge pe jos cu ele pe unde le prinde...

clujcampion
clujcampion  •  05 Februarie 2021, 13:04
Postat de danielp0tc0varu pe 05 Februarie 2021, 00:28

Cred ca ceferistii au gresit iar , aducandu-l pe Yedy antrenor. Baietul gheneralului cascheta , nu are obraz pt. echipe serioase. Nu inteleg ce pregatire fizica a facut , ca cheferistii trag sa moara dupa minutul 70.

Iti dai seama ce valoare au loturile voastre tinere si sprintare daca lotul asta care gafaie sterge pe jos cu ele pe unde le prinde....

Vezi toate comentariile (368)
Comentează