FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Florinel Coman își pune cenușă în cap: „Ca să prind un transfer la vară, trebuie să joc fotbal! În ultima vreme, n-am prea jucat”

După Dinamo - FCSB 0-1, Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a recunoscut că în ultima perioadă nu a fost în cea mai bună forma a sa. +29   FOTO
După Dinamo - FCSB 0-1, Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a recunoscut că în ultima perioadă nu a fost în cea mai bună forma a sa.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 00:10 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 18:24

După Dinamo - FCSB 0-1, Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga) a recunoscut că în ultima perioadă nu a fost în cea mai bună forma a sa.

Toate detaliile despre Dinamo - FCSB 0-1, AICI

„A fost un meci greu pe acest teren. Dacă jucam pe Arena Națională, era o diferență mai mare, dar acest teren a cam echilibrat jocul. Îmi doresc de câteva etape să marchez. Asta e, nu intră încă. Mă voi pregăti și sper să o fac. important e că a câștigat echipa. Sincer, și eu pun cam multă presiune pe mine, da.

Clar contează ce fac și eu pe teren, dar sunt bucuros deocamdată că sunt la finalizare. Sunt dornic, vreau să simt din nou senzația golului. Sper să marchez meciul viitor. Mai avem un meci până la cel din Cupă, vom veni pregătiți ca în această seară și sper să obținem un rezultat pozitiv. Fanii au băgat vână în noi înaintea meciului. Știu cât înseamnă pentru ei victoria asta. Ca să prind un transfer la vară trebuie să joc fotbal. În ultima vreme nu prea am jucat”, a declarat Coman la Digi Sport.

Mă simt foarte bine când dă gol Tănsase, sunt fericit pentru el, e golgeterul campionatului, trage echipa după el, e căpitanul nostru, așa că sper să prindă un transfer foarte bun
Florinel Coman

Cele mai tari imagini din derby-ul Dinamo - FCSB 0-1

+25 FOTO

Clasament Liga 1: FCSB, pe primul loc. Dinamo trage la play-off

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, după înfrângerea cu FCSB: „O să mai vină doi jucători”

Citește mai multe știri despre meciul Dinamo - FCSB:

Dinamo e victima favorită a lui Florin Tănase » „Decarul” lui FCSB, noul golgeter din Liga 1

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu

Mihai Pintilii, aluzie oribilă după ce DDB a cerut un control antidoping: „Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta. Au murit atâția jucători pe teren din nu știu ce cauze!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
luciann
luciann  •  04 Februarie 2021, 11:02

Ieri ai fost cel mai slab!

1948forever
1948forever  •  04 Februarie 2021, 10:54

Respect Coman! Capul jos si lasa driblingurile alea nenumarate

ucv1948
ucv1948  •  04 Februarie 2021, 07:01

Pai cu o asa bruneta langa tine Florine , crezi ca i-ar mai arde cuiva de fotbal ? :))) Tine de ea !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează