FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Mihai Pintilii, aluzie oribilă după ce DDB a cerut un control antidoping: „Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta. Au murit atâția jucători pe teren din nu știu ce cauze!”

FCSB, prin vocea antrenorului Toni Petrea și a delegatului Mihai Pintilii, a răspuns fanilor din programul DDB care au cerut un control antidoping înaintea meciului din această seară.
FCSB, prin vocea antrenorului Toni Petrea și a delegatului Mihai Pintilii, a răspuns fanilor din programul DDB care au cerut un control antidoping înaintea meciului din această seară.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 20:05 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 20:44

FCSB, prin vocea antrenorului Toni Petrea și a delegatului Mihai Pintilii, a răspuns fanilor din programul DDB care au cerut un control antidoping înaintea meciului din această seară.

  • Fanii-finanțatori din programul DDB au considerat obligatoriu un control antidoping la derby-ul cu FCSB și au lansat 6 acuzații grave la adresa rivalilor. Consideră că revenirea preparatorului Thomas Neubert, cel care a făcut celebre „punguțele cu lichid galben”, a adus o prospețime suspectă la formația patronată de Gigi Becali - toate detaliile, AICI.

„E o pierdere de timp și de bani, dar e dreptul lor, problema lor”, a declarat Toni Petrea la „Digi Sport Special”. „Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta. Bine, e dreptul lor, la revedere! Însă de-asta am avut probleme mai mult noi decât ei (n.r. - ironic), și au murit atâția jucători pe teren din nu știu ce cauze”, a spus și Pintilii.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, neagă o implicare a clubului în această poveste: „Din partea echipei nu s-a cerut oficial un control antidoping. Dinamo nu are bani de așa ceva. E posibil să fi existat cererea din partea unui acționar (n.r. - DDB)”.

Cătălin Hîldan a crescut la Dinamo și a murit pe teren. Azi ar fi împlinit 45 de ani

Născut pe 3 februarie 1976, Cătălin Hâldan  a fost junior al lui Dinamo, într-o grupă cu care Ionuț Chirilă se mai mândrește și acum, campioană a României. El, Florentin Petre, Tararache, Cezar Dinu, Laurențiu Lică au ajuns să joace în prima ligă, din generația aceea. Hîldan, pe care Dinamo l-a împrumutat la Chindia Târgoviște după juniorat, a fost readus în Ștefan cel Mare de către Cornel Dinu. S-a impus ca titular, a mai purtat și banderola de căpitan și a făcut parte din cea mai bună formulă din istoria post-revoluționară a roș-albilor: Preda - Contra, Ciobotariu, Bătrânu, Florea - Fl. Petre, Hîldan, Lupescu, Iftodi - Mihalcea, Vlădoiu. 

Hîldan a decedat pe 5 octombrie 2000, în timpul unui amical pe care Dinamo îl juca în Oltenița. În minutul 74 al meciului a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe gazon. Peluza galeriei a fost denumită „Cătălin Hîldan", în memoria fostului mijlocaș al „câinilor", și numele lui a devenit simbolul principal pentru suporterii „ultras" ai lui Dinamo

Tragedie și cu Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

Dinamo - FCSB: echipele de start

Dinamo: Eșanu - A. Radu, Puljic, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuță, Fabbrini - G. Crețu - Nemec
Rezerve: Mitrovic - R. Grigore, Achim, Moldoveanu, Gueye, Ehmann, Gol, Mihaiu, Nepomuceno
Antrenor: Jerry Gane

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Moruțan, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Târnovanu - Crețu, Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

 Spectacol pirotehnic înaintea meciului Dinamo - FCSB

Derby-ul Dinamo - FCSB este liveTEXT AZI, de la ora 20:45!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (34)
cornelcc
cornelcc  •  06 Februarie 2021, 20:53
Postat de catalin.palcu pe 03 Februarie 2021, 20:49

Ne-am dat naibii, nu stie dom' profesor Pintilii, absolvent de 8 clase primare , care e cauza mortii lui Haldan si Ekeng. Pai vezi ca gasesti rezultatele de la autopsii pe net. Bine, nu stiu ce o sa inteleaga un *** dintr-un raport medical.

Da mah .... o sa inteleaga ce-ai inteles si tu, ca au murit de la apa minerala expirata ....

1948forever
1948forever  •  04 Februarie 2021, 11:01

a zis adevarul. Respect Pinti!!! controlati-va de dopaj propriii jucatori, sa evitati tragedii, lasati-i pe altii. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117160982529853
Mihai Nistor  •  04 Februarie 2021, 10:02

Cand toata viata ai fost un cotonogar numit fotbalist nu ai bun-simt. Cand toata asa zis "cariera"ai fost doar un purtator ilegal de creier asa gandesti. Ca stapanul. Asa fac parvenitii. Nu.i asa Pintilii? Cand pleci de la tara la oras,preventiv,cauti sa devii "intelijent". Daca nu reusesti,ca ai in ADN tarana obsteasca,o dai in tupeu. Dar nu tupeu constructiv,tupeu de bordura. Sunteti doi,tu si nemancatul de Nistor. Sper,dar nu cred,sa nu va inmultiti. Pute si pute rau!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează