FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB este aprins de ultima decizie a gazdelor. „Câinii” cer control antidoping.
Derby-ul dintre Dinamo și FCSB este aprins de ultima decizie a gazdelor. „Câinii” cer control antidoping.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 20:53

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB este aprins de ultima decizie din tabăra gazdelor. Fanii din programul DDB cer control antidoping.

  • Dinamo - FCSB e programat miercuri, de la ora 20:45, în etapa cu numărul 21 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Fanii-finanțatori din programul DDB consideră obligatoriu un control antidoping la derby-ul cu FCSB și lansează 6 acuzații grave la adresa rivalilor. Consideră că revenirea preparatorului Thomas Neubert, cel care a făcut celebre „punguțele cu lichid galben”, a adus o prospețime suspectă la formația patronată de Gigi Becali. 

Dinamo - FCSB. DDB cere test antidoping

„6 MOTIVE PENTRU CONTROL ANTI-DOPING LA FCSB:

1. Pentru că sunt cunoscuți pentru practici necurate de ani de zile;

2. Pentru că atunci când au mai fost controlați au dispărut de la antrenament toți titularii;

3. Pentru că au o clinică medicală de casă unde testele covid sunt măsluite;

4. Pentru că au patentat punguțele cu lichid galben;

5. Pentru că și-au băgat gaze în anus și au făcut investiții în aparatură de ozonoterapie (insuflații rectale);

6. Pentru că mai mulți antrenori care i-au avut adversari pe cei de la fcsb au declarat că ceva nu e în regulă cu forma fizică a fcsb-iștilor pe final de meci.

Într-o investigație a Gazetei Sporturilor apar câteva DECLARAȚII HALUCINANTE ale jucătorilor și ale unor oficiali de la fcsb, în legătură cu practica insuflațiilor rectale practicate în club.

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping
Thomas Neubert, unul dintre motivele pentru care DDB cere control antidoping

Jucătorii fcsb pot fenta controlul anti-doping așa cum au făcut-o și în trecut, mai ales că de cele mai multe ori s-au orientat către metode care sunt greu de depistat. Iată ce declară cunoscutul biochimist Dorel Tocitu: “Un control doping negativ la un sportiv nu înseamnă că acel sportiv nu s-a dopat, ci înseamnă că, în ziua controlului, în corpul lui nu poate fi depistată o substanţă de pe lista interzisă”, se arată în comunicatul emis de DDB.

VIDEO. Dinamo - FCSB, primul derby din anul 2021

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Ce înseamnă delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB » Bookmakerii și-au luat măsuri, pentru un anumit pariu

Toni Petrea pune presiune înaintea derby-ului cu Dinamo: „Cu orice preț!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
jony1973
jony1973  •  03 Februarie 2021, 16:28

Am mai spus-o: FCSB foloseste "ENERGIZANTE" si la inceputul meciurilor si la pauza meciurilor. Fara ele, Dinamo se poate lupta de la egal la egal cu FCSB.

alin76
alin76  •  03 Februarie 2021, 13:19

Daca pana acum laudam gestul suporterilor dinamovisti de a contribui cu bani la supravietuirea echipei lor; acum se observa participarea la actiuni care nu le fac cinste (in loc sa se ocupe de problemele echipei Dinamo-care sunt destule-) ataca adversarii cu inventii stupide, apeleaza la ,,spiritul de dinamovist,, al vechilor antrenori pentru a nu-si recupera banii din contract dupa ce in pealabil ii jignesc, etc. As putea sa fiu si eu ironic sa spun ca numai gazonul cu mocirla va mai salveaza deseara de la infrangere dar ma limitez sa spun: cel mai bun sa castige!

427951077389201
Mihai Tanase  •  03 Februarie 2021, 12:25

Hoții strigă hoții .La Steaua n-am murit nimeni pe teren ,la Dinamo sunt vreo patru fotbaliști decedați pe teren ,unii cu cauze neelucidate .Klein ,Haldan , Neamțu ,Ekeng ,ei sunt cei patru , Dumnezeu să-i ierte și să -i odihnească ,dar se pare că acolo la Dinamo a fost și este ceva putred .

Vezi toate comentariile (71)
Comentează