FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Ce înseamnă delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB » Bookmakerii și-au luat măsuri, pentru un anumit pariu

CCA l-a delegat la Dinamo - FCSB pe Sebastian Colțescu (43 de ani), olteanul fiind la al doilea său Derby de România, după cel din 2013.
CCA l-a delegat la Dinamo - FCSB pe Sebastian Colțescu (43 de ani), olteanul fiind la al doilea său Derby de România, după cel din 2013.

Articol de , - Publicat marti, 02 februarie 2021 17:30 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 18:21

CCA l-a delegat la Dinamo - FCSB pe Sebastian Colțescu (43 de ani), olteanul fiind la al doilea său Derby de România, după cel din 2013.

  • Dinamo - FCSB e programat miercuri, de la ora 20:45, în etapa cu numărul 21 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Derby-ul fotbalului românesc programează un nou episod! Al 148-lea în Liga 1 şi al 180-lea în toate competiţiile. În principala întrecere internă, Dinamo a reuşit 49 de victorii, FCSB s-a impus de 44 de ori, iar alte 54 de meciuri s-au terminat la egalitate.

Dinamo - FCSB, meciul 312 din cariera lui Sebastian Colțescu

Meciul de miercuri seara, de pe Arena Națională, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a încredințat lui Sebastian Colțescu. În vârstă de 43 de ani, „centralul” din Craiova se află în fața celui de-al doilea derby din carieră, după cel din 10 mai 2013, atunci când FCSB s-a impus 2-0, tot pe terenul „câinilor".

Colțescu, fost fotbalist la Electroputere Craiova, a primit anunțul delegării la Derby chiar de la președintele CCA, Kyros Vassaras. Chiar dacă nu mai face parte de pe lista FIFA a României din acest an, pe grec nu l-a interesat acest aspect și-a preferat să meargă pe mâna lui Sebi, cel care a depășit momentul tensionat din Liga Campionilor, de la PSG - Bașakșehir.

Ce înseamnă delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB » Bookmakerii și-au luat măsuri, pentru un anumit pariu
Sebastian Colțescu

Până acum, Colțescu a condus 311 meciuri în Liga 1, dintre care 9 în ediţia curentă, cea în care a arătat 4 "roşii" şi a dictat 6 lovituri de la 11 metri. E un semn că jucătorii celor două echipe trebuie să fie atenți la intrările violente, dar și la simulări. Într-o analiză a statisticianului GSP, Liviu Manolache, Sebi Colțescu a scos de 111 ori cartonașul roșu din buzunar și a dictat 95 de lovituri de la 11 metri. Asta în ultimele sale 200 de meciuri din prima ligă!

Dinamo - FCSB. Sebastian Colțescu, „specialistul” cartonașelor roșii

Iar casele de pariuri s-au mișcat rapid pe această nișă, iar doritorii de senzații tari au zeci de cote speciale. De exemplu, Dinamo are cota 6,10 că va marca un gol de la 11 metri, în timp de rivalii de la FCSB au cota 4,35. Chiar și cote pentru un penalty ratat: 9,50 cota pentru Dinamo, 7,00 pentru FCSB. Dar și cota 2,65 pentru acordarea unei lovituri de pedeaspsă, indiferent dacă jucătorii vor marca sau nu de la punctul cu var.

2.95este cota pentru un penalty acordat în Voluntari - Astra, meci din aceeași etapă. La Iași - Craiova, cota este 2,85. Ambele sunt mai mari, în comparație cu cea din Dinamo - FCSB

Și la capitolul cartonașe roșii, bookerii au introdus cote în ofertă. Pentru ca un jucător de la Dinamo să fie eliminat de Colțescu cota este de 5,60, în timp ce pentru unul de la FCSB să vadă mai repede drumul spre cabine, 6,80. 

17 ani2 luni și 7 zile au trecut de la primul meci pe care Sebastian Colțescu l-a arbitrat în Liga 1, Oţelul Galaţi-Gloria Bistriţa 1-0

Dinamo în meciurile arbitrate de Sebastian Colțescu

  • 35 jocuri 
  • 18 victorii 
  • 7 remize 
  • 10 înfrângeri 
  • 58% puncte câștigate

FCSB în meciurile arbitrate de Sebastian Colțescu

  • 40 jocuri 
  • 25 victorii 
  • 8 remize 
  • 7 înfrângeri 
  • 69% puncte câștigate

Dinamo - FCSB. Sebastian Colțescu, mijlocașul devenit arbitru

De ocupație inginer, absolvent al Facultății de Electromagnetică, Sebastian a jucat fotbal înainte să devină "central". „Am jucat la Electroputere Craiova, cu Dănciulescu și cu Claudiu Răducanu. Eu eram mijlocaș la închidere, însă am simțit că n-aș fi atins un nivel bun. Așa că am devenit arbitru la 19 ani. Ca jucător de fotbal n-aș fi ajuns niciodată la treapta pe care am urcat cu arbitrajul", a explicat chiar Colțescu motivul pentru care a spus stop activității ca jucător spre a se dedica arbitrajului. 

VIDEO. Dinamo - FCSB, primul derby din 2021

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

De ce Dinamo - FCSB a rămas Derby-ul și după ce Gigi a pierdut numele + Diferență URIAȘĂ în cifrele contabile

Handicap major în lupta la titlu » Antrenorul se revoltă! 6 zile pentru a rezolva o problemă fierbinte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
creeperno290
creeperno290  •  02 Februarie 2021, 22:42

Daca ia o singura decizie gresita, acest meci nu va mai fi derby, ci o bascalie

andueos
andueos  •  02 Februarie 2021, 20:57
Postat de zorrozabal pe 02 Februarie 2021, 20:55

Ce inseamna delegarea lui Coltzescu?Ce sa insemne!Inseamna...inca o furaciune de a lui Becali!Acum ca a inceput in tromba regia pentru „afacerea Octavian Popescu”,maine copilul trebuie sa dea macar un gol!Ca sa faca vreo 20 pana la mercato,ca asa a zis„don Giovani”!Drept urmare,,la el nu se va aplica regula ca ofsaid-ul se fluiera, si i se va aplica regula de la baschet!Cum va fi atins-nu conteaza cat de usor- cum se va da fault!Bineinteles si un penalty,iar ca lucrurile sa fie„clare”,fundasul de pe partea lui-simpaticul Steliano-va primi de la„nenea”Coltzescu...un cartonas rosu!

In general, am presupus, ca daca tii cu o echipa, o faci din pasiune - dar vad ca pe voi dinamovistii, va leaga *** pura si prostia in stadiu natural. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andueos
andueos  •  02 Februarie 2021, 20:55
Postat de danut1971 pe 02 Februarie 2021, 20:13

dinamo desfiinteaza maine fcsb cu coltescu lor cu tot iar meme si gigeii vor plange

Mai fa pauza la alcol, ca tampeste grav. Esti pe alte carari. Dar *** cum ati fost toata istoria voastra, nu va desmintiti si continuati in *** pura. Saraciilor, pe voi va paste desfintarea si vreti teste anti-doping? *** de zero barati ce sunteti - ADIO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează