FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 2-0

EXCLUSIV CFR Cluj vine cu o nouă variantă pentru penalty-ul cerut de FCSB: „Este evident ce s-a întâmplat”

Marius Bilașco, 39 de ani, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, vine cu o nouă variantă despre cea mai încinsă fază a meciului câștigat de campioana României duminică, scor 2-0 cu FCSB. +3   FOTO
Marius Bilașco, 39 de ani, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, vine cu o nouă variantă despre cea mai încinsă fază a meciului câștigat de campioana României duminică, scor 2-0 cu FCSB.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 10:03 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 12:03

Marius Bilașco, 39 de ani, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, vine cu o nouă variantă despre cea mai încinsă fază a meciului câștigat de campioana României duminică, scor 2-0 cu FCSB.

  • CONTEXT: FCSB a cerut o lovitură de la 11 metri chiar în minutul doi al meciului cu CFR Cluj;
  • Mingea trimisă în careu de Olimpiu Moruțan l-a lovit în mână pe Mario Camora, căpitanul ardelenilor, care se afla cu brațul stâng depărtat de corp;
  • Înainte, a avut loc un contact între Cristea și Burcă. Bilașco este de părere că stoperul roș-albaștrilor a comis fault în atac, care ar fi anulat hențul lui Camora.

CFR Cluj - FCSB 2-0. Marius Bilașco: „Nu e penalty, ci fault în atac”

„Am văzut faza de mai multe ori. Nu cred că putem discuta despre un penalty. Dacă ne uităm atent, înainte de a-l atinge mingea în mână pe Camora, e un fault evident în atac. Cristea nu are intenția să joace mingea, este cu mâinile pe adversar. 

Dacă nu faulta, sunt convins că Burcă reușea să lovească mingea cu capul. Se petrece totul foarte repede, dar nu putem discuta de un penalty. Per total, cred că a fost un arbitraj bun”, a declarat Bilașco la GSP Live.

FOTO. Filmul fazei controversate din CFR Cluj - FCSB 2-0, în varianta lui Bilașco

  • Capturi Digi Sport

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 2-0:

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

Lovitură pentru roș-albaștri! Un titular a luat „galben” și va lipsi cu Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
andrei_2000e
andrei_2000e  •  14 Decembrie 2020, 18:03

2-0 si atat! hahaha!

doar..titi
doar..titi  •  14 Decembrie 2020, 17:27
Postat de andrei_2000e pe 14 Decembrie 2020, 17:11

asa ghiocel plangi gigistule plangi cum au facut si aia de la medias cand si-au vazut munca si punctul furate de coltescu in min.90 plangi gigstule plangi ca prea radeati cu gura pan'la urechi cand analizele din presa au aratat ca v-au bagat arbitri in cont 3 puncte in 2 meciuri yutul asta cu penaltyuri inventate sau cat ati ras de patania franarilor la berna unde pana si ziaristii elvetieni au ramas stupefiati de penaltyul dat elvetienilor lor si au scris ca asa ceva nu se merita dat dar voi hahaha si hihihi na ca acum v-a venit randul asa ca treci la plans nesimtitule si sper sa vad numai arbitraje ostile voua dar pe fata clar ca sa mai aveti motive de ras de altii altadata cand sunt furati mai evident decat va vaitati voi aseara deh cand erati cu petrescu coltescu avram etc. erati cu gura oan'la urechi asa ca ia de-un 2-0 scurt si baga-te in dugheana la plans zambilica :)))))))))))))))))))))))))))

superb solo de scelalaieli ... pe cand corul ddb ???!!HAHAHAHAHAHA!!!

andrei_2000e
andrei_2000e  •  14 Decembrie 2020, 17:12
Postat de Calin Pintea pe 14 Decembrie 2020, 16:59

penibila incercarea de a justifica un nou episod din asevirea lui kovacs bacsi la interesle kolosvar. asa a fost cu arpi bacsi, asa este cu varga si dancu bacsi. kovacs si kolosvar se iubesc la infinit si asta o stie toata lumea.

de cazarmi nimic tovarase gradu>?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează