FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj vrea să dea lovitura! A pus ochii pe un jucător de la Viitorul care a fost dorit și de Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 21:57

Aflată pe locul 1, CFR Cluj caută să se întărească în linia de mijloc în această iarnă.

CFR Cluj, campioana en-titre, a pus ochii pe mijlocașul Ionuț Vână, 23 de ani, de la Viitorul. Conducerea și antrenorii CFR-ului caută un mijlocaș care să facă bine ambele faze și consideră că Vână ar fi jucătorul ideal, potrivit Fanatik.

Vână a fost crescut la Academia Hagi și a mai trecut și pe juniorii Romei. În acest sezon are 21 de meciuri jucate și 2 goluri marcate.

1.100.000 €este cota lui Ionuț Vână, potrivit transfermarkt

Ionuț Vână s-a aflat și pe lista celor de la FCSB, dar Gigi Becali a decis să nu-l mai transfere. „Nu îl mai iau pe Vînă! Unde să mai joace? Avem acum destui mijlocaşi, după ce l-am adus şi pe Stoian”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  21 Ianuarie 2019, 13:14

Si CFR stie ca il vrea ???? Atatea povesti aiurea...

piet
piet  •  20 Ianuarie 2019, 19:11

Amaratii aia de cfr nu au bani de transferuri ei sunt mocagii ligii. Cat de prost sa fi sa nu vezi ca ai nevoie de fundasi centrali si de inca un mijlocas de valoare. Vv Vor numai jucatori liberi de contract!

948327571867742
Molnar Attila  •  20 Ianuarie 2019, 14:42

Merits CFŔ.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează