FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu s-a uitat pe cifre și a comparat jocul cu cel din perioada lui Dan Petrescu: „Nu am reușit să identificăm asta în perioada recentă"

Edi Iordănescu (42 de ani) vede progrese importante în jocul ofensiv al campioanei CFR Cluj.
Edi Iordănescu (42 de ani) vede progrese importante în jocul ofensiv al campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 18:37 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 01:11

Edi Iordănescu (42 de ani) vede progrese importante în jocul ofensiv al campioanei CFR Cluj. 

Edi Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj. Nu a pierdut niciun meci în Liga 1, dar a ratat șansă să urce pe primul loc, din cauza remizei cu Astra, scor 1-1. Antrenorul a găsit părți bune și face o comparație cu jocul prestat de „feroviari” în trecutul apropiat. 

Edi Iordănescu, comparație cu perioada recentă de la CFR Cluj

„Am ratat şansa la trei puncte, nu la primul loc. Sigur, ne dorim să fim pe primul loc, dar obiectivul era să câştigăm. Cu toate astea, a fost unul dintre jocurile bune şi cifrele sunt în favoarea noastră total. 

M-am uitat în istoricul recent al CFR-ului şi nu am reuşit să identificăm cifre cum au fost acum. Am avut 73% posesie, 83% posesie în repriza a doua, peste 820 de pase complete. Sunt lucruri foarte bune, care ne dau încredere, ne arată că suntem pe drumul corect. Am avut situaţii, am lovit bara de două ori, a fost o posesie cu progresie, nu sterilă. Am adus foarte multe mingi în jumătatea adversă şi în careul advers. 

A fost jocul în care am recuperat cel mai repede mingea şi foarte departe de poarta noastră. Rămân la părerea că am avut neşansă. Ne lipseşte probabil doar eficienţa în faţa porţii, să alegem varianta corectă”, a declarat Edi Iordănescu, conform TV Telekom Sport

VIDEO. Amintirile lui Damjan Djokovic la despărțirea de CFR Cluj: „Cele mai neplăcute au fost ultimele 5 minute de la Sevilla”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV CFR Cluj pregătește marea lovitură a iernii! Negocieri avansate cu un internațional român: „Suntem pe ultima sută de metri”

Mario Camora și Ciprian Deac și-au prelungit contractele cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gido
gido  •  31 Ianuarie 2021, 10:27

edi ne arata statistici... la vara, dan petrescu si patronii cfr-ului il vor intreba de locul din clasament, nu posesia la un meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close