FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mario Camora și Ciprian Deac și-au prelungit contractele cu CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:03 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:22

Internaționalii români Ciprian Deac (34 de ani) și Mario Camora (34 de ani) și-au prelungit contractele cu CFR Cluj, până în 2024.

Cu o zi înainte de meciul cu Astra Giurgiu din Liga 1, CFR Cluj a prelungit contractele cu doi jucători importanți din primul 11: „decarul” Ciprian Deac și căpitanul echipei Mario Camora, al cărui contract ar fi expirat în 2022.

Ciprian Deac: „Iubesc acest club”

„Pentru mine, această echipă înseamnă foarte mult. E echipa unde am învățat să câștig trofee, e echipa unde am învățat ce înseamnă performanța, e clubul unde m-am format ca om și fotbalist. Datorez foarte mult echipei și iubesc acest club. Le mulțumesc tuturor fanilor și stiu că le este foarte greu în aceste momente, când sunt departe de echipă, departe de stadion” a declarat Ciprian Deac la semnarea contractului cu CFR Cluj.

La începutul sezonului 2017/18, Ciprian Deac a fost extrem de aproape de a semna cu FCSB. Internaționalul român s-a înțeles cu Gigi Becali, dar investițiile masive de la CFR Cluj și venirea lui Dan Petrescu l-au făcut să se răzgândească: „Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi chiar mă bucur că l-am cunoscut. Este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor... I-am explicat motivele mele şi m-a înţeles. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au”, a spus Ciprian Deac în acea perioadă.

Cifrele lui Ciprian Deac în tricoul celor de la CFR Cluj:

  • 5 titluri de campion
  • 3 Cupe ale României
  • 3 Supercupe ale României
  • 56 de goluri și 60 de pase de gol
  • 307 meciuri în tricoul „vișiniu”

Mario Camora: „Sunt mândru să fiu căpitanul celei mai bune echipe din România”

„Nu îmi imaginam în urmă cu 10 ani, atunci când am ajuns în România, că voi ajunge să spun că CFR va fi casa mea. Amintirile strânse de-a lungul anilor m-au făcut ceea ce sunt în ziua de azi. Sunt mândru să fiu căpitanul celei mai bune echipe din România. Vreau să mulțumesc conducerii pentru încrederea pe care au avut-o în mine. Vreau să le mulțumesc și suporterilor pentru cei 10 ani minunați pe care i-am petrecut împreună. Îmi e dor de ei și sper să revină cât mai repede pe stadion” a spus Mario Camora.

Mario Camora, 10 ani la CFR Cluj:

  • 4 titluri de campion
  • 1 Cupă a României
  • 1 Supercupă a României
  • 9 goluri și 31 de pase de gol
  • 359 de partide în tricoul „vișiniu”

VIDEO. Etapa 19 // Match Preview CFR Cluj - Astra Giurgiu

Citește și alte știri din Liga 1:

Fanii Craiovei se revoltă! Atac la Rotaru și Papură: „Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali! Merităm un antrenor, nu un breloc și o marionetă”

Astra se apără cu o minciună! Poziția clubului e contrazisă de realitate + când se poate da verdictul în scandalul de dopaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
161594991646474
Pappa Giozi  •  27 Ianuarie 2021, 22:52
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 27 Ianuarie 2021, 13:09

Oricum nu-i lua NIMENI!!!Nici naiba nu investește in bobalici de 35 de ani!!!!Problema e că la națională au fost ambii varză!!!! De la Camora aveam,eu personal,ce-i drept mai multe așteptări. Despre Deac,ce să zici ? În trei din ultimele cinci meciuri,trebuia să ia "roșu ",dar cu isvan din cloooj,merge!!!! Prietenii(lu' dancu bacsi ) stiu de ce!!!

Doar tu nu stii bolovane.vai de.viata ta.

stoichkov10
stoichkov10  •  27 Ianuarie 2021, 14:31
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 27 Ianuarie 2021, 14:24

Iar ai apărut, băi? Da,Coman a fost dintre cei mai buni,iar subiectul nu era Man si Coman ci ăia de la chefere.Dar la mintea ta,mai 3 lei și iei o Eugenia,așa că....

ti-ai dat si like ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  27 Ianuarie 2021, 14:24
Postat de stoichkov10 pe 27 Ianuarie 2021, 13:19

da bai daffy, varza. noroc cu Man si Coman care au fost spectaculosi la nationala

Iar ai apărut, băi? Da,Coman a fost dintre cei mai buni,iar subiectul nu era Man si Coman ci ăia de la chefere.Dar la mintea ta,mai 3 lei și iei o Eugenia,așa că....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează