FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Fanii Craiovei se revoltă! Atac la Rotaru și Papură: „Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali! Merităm un antrenor, nu un breloc și o marionetă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:12 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:22

Egalul cu FC Voluntari, 1-1, i-a înfuriat pe suporterii CS Universității Craiova, iar aceștia îi atacă pe finanțatorul Mihai Rotaru și pe antrenorul Corneliu Papură.

Cele șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 (cinci egaluri și un eșec) și îndepărtarea de rivalele FCSB și CFR Cluj nasc tensiuni la Craiova.  Fanii din Peluza Nord au emis un comunicat în care îl critică în termeni duri pe Mihai Rotaru și îi cer acestuia să-l demită pe Corneliu Papură.

Peluza Nord Craiova: „Merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club”

„Problema e la birouri, la Malmo, nu în Luncă! Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru ca la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanță și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care sa nu stea drepți sau sa fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge”, se arată în comunicatul oltenilor.

Am avut meciul în mână în prima repriză. În partea a doua terenul a fost greu și pentru o echipă care vrea să construiască e complicat.E frustrant când ai ocazii și nu înscrii. Așa e la fotbal. Nu-ți iese mereu. Atâta vreme cât macini în gol e zrustrant. Dar trebuie să te mobilizezi. Am arătat un potențial bun.Cred că după prima victorie situația o să se regleze 
– Corneliu Papură, antrenor CSU Craiova   

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Ce transfer face Mihai Rotaru » Un fost jucător de la Lazio este aproape de CS Universitatea Craiova

Ce face patronul Mihai Rotaru în timp ce Craiova se chinuie în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
fabius_2014
fabius_2014  •  28 Ianuarie 2021, 12:27
Postat de Aurel Stana pe 27 Ianuarie 2021, 23:03

bai da voi ori santeti prosti ori santeti indoctrinati cu metode staliniste ,cine a murit in 1991 hahalerelor uitativa in oglinda si vedeti niste *** care nu stiu cate urechi au in cap si vb de fotbal astia santeti voi niste ***

Daca erai inteligent, invatai sa scrii corect.

915542705250791
Aurel Stana  •  27 Ianuarie 2021, 23:03
Postat de suporterucv pe 27 Ianuarie 2021, 16:21

Adevarata Stiinta a „murit” in 1991 ...stai bland metre !!

bai da voi ori santeti prosti ori santeti indoctrinati cu metode staliniste ,cine a murit in 1991 hahalerelor uitativa in oglinda si vedeti niste *** care nu stiu cate urechi au in cap si vb de fotbal astia santeti voi niste ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Ianuarie 2021, 21:23

La 8,5 Milioane pe Mihailla, 8 milioane pe Mitrita , nu meritati si voi un antrenor de 1 milion de euro ca sa le ridice valoarea la toti ??? Balaci a asteptat o viata sa il lasati sa antreneze Craiova ! Trebuie lasati in tandem - cate doi - Antrenorii rezultati din Craiova Maxima pana ii mai aveti aproape ! Un Cuplu Ticleanu- Cartu pe banca ar duce la ceva rau? sau Piturca- Lung !?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close