FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

FOTO Detaliul care a decis derby-ul » De ce avea CFR Cluj doar 8 jucători de câmp în momentul golului marcat de Tavi Popescu

FOTO: Imago-Images +23   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 17:33 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 17:49

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Reușita lui Octavian Popescu din meciul de duminică a venit într-un moment în care campioana evolua în inferioritate, însă la acea fază, ardelenii aveau chiar doi oameni mai puțin pe teren!

În afara lui Susici, eliminat de Kovacs în finalul primei reprize, nici Petrila nu era pe gazon pe construcția acelui atac al oaspeților. Cu câteva zeci de secunde mai devreme, Petrila fusese implicat într-un duel cu Crețu, în careul FCSB-ului. 

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic
CFR - FCSB 0-1
CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

CFR Cluj, în dublă inferioritate la golul lui Tavi Popescu

El și-a faultat adversarul, după care, fiind la pământ, peste el a căzut involuntar Târnovanu. Petrila a acuzat accidentarea, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după care a fost scos pe margine. În acel moment, CFR a jucat în numai 8 jucători de câmp, 

Tavi Popescu l-a eliminat din joc și pe Bordeianu, care îi ieșise în întâmpinare, după care mingea șutată a fost deviată de Graovac în gol.

Detaliul care a decis derby-ul » De ce avea CFR Cluj doar 8 jucători de câmp în momentul golului marcat de Tavi Popescu
FOTO: Captură @Digi Sport 1

FCSB e în pericol de suspendare!

Cartonașele galbene s-au șters la startul play-off-ului și se va păstra ritmul de suspendare din timpul sezonului regulat: fiecare fotbalist va sta după ce va acumula 4 avertismente, apoi la alte 3. 

Din acest punct de vedere, FCSB e extrem de expusă în comparație cu rivala sa. Are deja doi jucători, ambii foarte importanți, la distanță doar de un cartonaș galben de a a fi suspendați. Tănase și Octavian Popescu au fost avertizați în derby-ul cu CFR și au, fiecare, câte 3. La clujeni nu e nimeni în această situație. 

Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Nu înțeleg cum poți da cartonaș roșu într-un asemenea moment!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

VIDEO Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1124818750879775
Alex Caraban  •  19 Aprilie 2022, 08:30
Postat de robotucigas pe 18 Aprilie 2022, 23:01

Pină (până) înveți sa scri mai trece ceva! Hai ca nu pui o virgulă, sau despărți corect. Dar a scrie greșit litera devine jenant.

Cum poti sa ii dai altuia lectii de gramatica cand tu nu scrii corect? P.S.: pentru cultura ta generala, corect este “scrii”.

robotucigas
robotucigas  •  18 Aprilie 2022, 23:10

După mine fcsb a câștigat nemeritat. Urla și vuie presa de asta, zici ca a fost un scor mare în care meciul era frumos. A fost penibil tot, CFR se apăra și fcsb sta la pândă sa greșească aia în 9 oameni. Nici la meciul Craiovei nu am văzut asa, cu răsturnări de scoruri, ocazi mari la greu. S-a vorbit puțin și s-a uitat. Când fcsb bate și ea odată CFR vuie presa 2 luni. Cred ca ar trebui să se facă un campionat numai cu steaua și Dinamo. Doar de el vorbim tot timpul. Da înțeleg ca au probleme, bai dar gata. Urăsc Dinamo și fcsb doar datorită presei, m-am saturat sa aud de ele sa dea Dumnezeu sa dispară odată și odată ca nu se mai poate. Ca suporteri ai altor echipe noi nu citim în ziare și pe internet decât de fcsb și Dinamo

robotucigas
robotucigas  •  18 Aprilie 2022, 23:01
Postat de blatistu49 pe 18 Aprilie 2022, 20:22

NU i FAIR Play esti si mai bun si profiti de situatie de om on plus si pina la urma rezolva si Graovac golul de aur

Pină (până) înveți sa scri mai trece ceva! Hai ca nu pui o virgulă, sau despărți corect. Dar a scrie greșit litera devine jenant.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează