FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR - FCSB 1-1 // Căpitanul campioanei a cedat după un nou egal cu FCSB: "Meritam cele 3 puncte, deja facem serial!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:39

Ratând ocazia de a depăși FCSB în clasamentul Ligii 1, "feroviarii" consideră că meritau să câștige partida soldată cu al cincilea rezultat consecutiv la scor identic între cele două echipe: 1-1.

Căpitanul campioanei, Mario Camora, 31 de ani, a fost nemulțumit de remiza obținută pe teren propriu, însă a apreciat evoluția echipei, una destul de solidă mai ales în a doua parte a jocului.

"Nu ne mulțumește rezultatul, ne-am dorit să câștigăm și să urcăm pe primul loc. Pentru mine nu este un rezultat corect, ne-am creat mai multe ocazii, cred că meritam cele 3 puncte. Am făcut o greșeală și am luat un gol, facem un serial (n.r. cinci rezultate de 1-1 cu FCSB). Antrenorul a spus în vestiar că este mulțumit de echipă, că am avut o atitudine foarte-foarte bună, și dacă vom continua așa pe viitor, 100% ne vom atinge obiectivul, să fim campioni.

Asta să-l întrebați pe patron (n.r. despre demiterea lui Conceicao), dar dacă nu a plecat după meciul cu Viitorul, așa cum toată lumea vorbea, de ce să plece azi, când am făcut un joc foarte bun? Sper să nu plece nicăieri, pentru că echipa a făcut un meci foarte bun.

Ne bucurăm de forma foarte bună a lui Țucudean, astăzi a demonstrat-o din nou, a făcut un meci foarte bun", a declarat Mario Camora după remiza cu vicecampioana Ligii 1.

Nici Toni Conceicao, tehnicianul campioanei, nu a fost mulțumit de rezultatul final de pe tabelă, însă a lăudat prestația echipei sale într-o conferință de presă neobișnuit de scurtă:

"Nu sunt mulțumit de rezultat, dar sunt fericit de jocul făcut în această seară (n.r. ieri), este bine că, după o perioadă destul de grea, am văzut că jucătorii mei își doresc să câștige.

Moutinho, un jucător care este cu noi de circa două săptămâni, mai întâi s-a antrenat cu echipa a doua, dar am decis să-l aducem în lot, ne poate ajuta. Pentru mine nu a fost deloc o surpriză prezența sa pe teren", a comentat portughezul apariția surprinzătoare a lui Thierry Moutinho, 27 de ani, revenit în Gruia după "exilul" la Cultural Leonesa "comandat" de Dan Petrescu.

Vezi și: EXCLUSIV Surpriză mare: ar putea reveni mult mai repede pe gazon: "Doctorul mi-a spus că n-a văzut așa ceva"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează