FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-1

Ilie Poenaru, critic după înfrângerea de la Cluj: „N-avem voie să facem asemenea cadouri!”

Ilie Poenaru / Captură GSP
Ilie Poenaru / Captură GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 20:16 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 20:29

Ilie Poenaru (44 de ani), antrenorul celor de la Gaz Metan, a trasat principalele concluzii după înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-2.

„Le-am spus jucătorilor că trebuie să stăm sus, că trebuie să fim organizați. Știam că cei de la CFR vor pune presiune și că trebuie să fim pragmatici. Din păcate, a venit acea greșeală de la golul lui Petrila. N-avem voie să facem asemenea cadouri în această perioadă. Am fost destul de organizați în prima repriză, când am fost foarte bine organizați. 

Trebuie să avem mai multă încredere, mai multă personalitate, mai mult tupeu. Acum observ teamă din cauza clasamentului, e un cumul de factori care ne-a adus în situația asta. 

Se vede la cei de la CFR că au acumulat o oboseală. Știam acest lucru. Trebuie să fim mai încrezători pentru că avem calitate. Vreau mai mult de la jucătorii mei. Această pauză e binevenită. Avem multe lucruri de pus la punct. Trebuie să lucrăm mai mult în ofensivă. Ușor, ușor, cred că vom rezolva aceste probleme”, a spus Ilie Poenaru, la TV Telekom Sport. 

Recital Claudiu Petrila în CFR Cluj - Gaz Metan

Fundașul central Yuri a deschis scorul pentru Gaz Metan în minutul 12, finalizând ca un vârf de mare calitate o centrare a lui Ronaldo Deaconu. De altfel, Deaconu a oferit pasa decisivă la 5 dintre ultimele 6 goluri înscrise de sibieni în campionat!

La pauză, elevii lui Dan Petrescu s-au scuturat și au revenit de la cabine cu o altă față. În primul minut al reprizei secunde, CFR Cluj a reușit egalarea. Centrare Cristi Manea, preluare și finalizare elegantă Claudiu Petrila.

Același Petrila a contribuit decisiv și la golul victoriei. El i-a pasat lui Ciprian Deac, care a finalizat cu sânge rece. Gaz Metan a avut o ocazie bună pe final, pe contraatac, dar aceasta a fost irosită de Adama Sarr, care a șutat imprecis.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. admite: „Voi merge în vestiar înainte de meci” + Nu-și uită rivalii: „Nu gândim toți ca milionarul Rotaru”

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 2-1 » Campioana întoarce scorul în a doua parte, cu Claudiu Petrila în prim-plan

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
997899954342650
Sergiu Spiridon  •  03 Octombrie 2021, 21:42

Ilie,pastreaza cadourile pt . meciul cu Farul...,Academica sau Gaz Metan,Farul nu-i curioasa cum il cheama pe Mos Craciun...!

118678163542371
Dan Dumitrescu  •  03 Octombrie 2021, 21:18

Poenaru, altfel un tip inteligent, pare, zic, a nu pricepe că 90% din goluri sunt consecința unor erori ale tale sau ale adversarilor, funcție de situație. Asta nu diminuează cu nimic din meritele învingătorilor, cum se spune jocul greșeala așteaptă. Comentariul său denotă frustrare și nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează