FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 1-1

CFR-iştii pun tunurile pe "cîini" » "Totul e pro-Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

După ce au cîştigat cu ajutorul arbitrului meciul de vineri, cu Mediaş, "cîinii" sînt acuzaţi că tot ei ar fi determinat erorile de ieri, contra CFR-ului.

La Galaţi, "centralul" Istvan Kovacs a eliminat aiurea un gol al clujenilor la 0-0, apoi l-a eliminat gratuit pe Traore. Etapa viitoare se joacă derbyul CFR - Dinamo, iar campionii nu vor putea miza pe Traore şi Leonardo.

Confruntarea dintre lider şi campioana en titre s-a terminat cu un scandal pe arbitraj care o vizează pe Dinamo! CFR, dezavantajată ieri de Istvan Kovacs, crede că roş-albii şi-au băgat coada pentru a avea un ascendent asupra clujenilor la derbyul de etapa viitoare, programat în Gruia.

Cel care a acuzat frontal a fost chiar patronul CFR-ului, Arpad Paszkany. "Cu două zile în urmă mi s-a spus să nu mă mir prea tare dacă vom luat vreo două <roşii> şi multe <galbene> la Galaţi. Cînd auzi o chestie ca asta şi chiar se întîmplă, ori omul e clarvăzător, ori sînt jocuri de culise evidente", a zis el la Fanatik Show. Apoi a continuat, îndreptîndu-se spre Dinamo şo Borcea: "Unii încearcă să revină prin orice mijlocace. Am văzut vineri un meci interesant, în care Mediaşul a fost dezavantajat. Nu acuz Oţelul pentru erorile de arbitraj anti-CFR. Gălăţenii au fost doar beneficiarii acestei conjuncturi, se ştie forţa anumitor persoane în fotbalul românesc".

CFR nu se va putea baza duminica viitoare, împotriva "cîinilor", pe Traore şi pe Leonardo, eliminaţi ieri la Galaţi. Ce erori a făcut Istvan Kovacs ieri?

- minutul 30
- a anulat eronat golul lui Traore, considerînd că atacantul a faultat în atac. N-a fost nimic neregulamentar la duelul dintre el şi Grahovac

- minutul 69 - Traore a primit degeaba al doilea "galben", pentru un duel cu Sergiu Costin
Şi gălăţenii invocă faptul că li s-ar fi putut da două penaltyuri, dar fazele nu sînt clare. Eliminările lui Giurgiu şi Leonardo au fost corecte.

"În prima repriză, golul lui Traore a fost absolut valabil. Iar eliminarea atacantului nostru a fost absolut penibilă! Arbitrul l-a vînat de la începutul meciului!"
Arpad Paszkany, patron CFR

"Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, că abia aşteaptă cei de la comisii să mă amendeze. Nu mai vreau să le dau bani! La cît am plătit pe amenzi, mai strîngeam de o maşină!"
Sorin Cîrţu, antrenor CFR

"Am auzit că alţii vorbesc că au fost dezavantajaţi!? Noi am avut penalty la henţul lui Culio!"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Sînt extrem de dezamăgit de prestaţia arbitrului, meritam să cîştigăm după jocul pe care l-am prestat. A fost cel mai bun meci al nostru în acest sezon"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
florinch
florinch  •  31 Octombrie 2010, 23:02

Stti ce fac Muresan si Paszcany?Vorbesc de funie in casa spanzuratului.Tocmai ei se plang de arbitraj?Ei care au castigat 2 titluri si 2 cupe numai cu ajutorul arbitrilor.Muresan si Paszkany sa se mai uite o data la finala cupei pe care au castigat-o cu Vaslui si apoi sa vorbeasca.Hotii striga hotii.

jardia
jardia  •  31 Octombrie 2010, 22:18

pardon ai gresit . steaua e sub noi .

forza.otelul
forza.otelul  •  31 Octombrie 2010, 17:42

opensource: mult adevar in ceea ce spui. abia acum, dupa ce au epuizat articolele pe tema arbitrajului, vorbesc si despre frumusetea golului marcat de Iorga.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează