FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FERENCVAROS 1-0

CFR-iştii sînt încîntaţi de noile achiziţii: "Maah şi-a probat calităţile, iar Muniru începe să ne convingă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 19:54

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, s-a declarat încîntat de Robert Maah, cel mai nou transfer al campioanei, dar şi de Sulley Muniru, jucător aflat în probe pe durata cantonamentului din Spania.

"Mi-a plăcut mai mult repriza a doua, cînd am introdus mai mulţi dintre titulari. Am avut jucători noi care s-au descurcat foarte bine. Maah are calităţi extraordinare. Şi-a probat calităţile pentru care l-am luat, deşi a ajuns abia aseară din Italia.

Din păcate, vîntul a stricat această partidă, dar totul s-a terminat cu bine. Muniru m-a convins, dar mai trebuie să îl mai vedem în cîteva meciuri. Nu îl cunoşteam, a venit pe bază de recomandare, dar a început să ne convingă că merită", a spus Iuliu Mureşan la Look TV.

Citeşte şi: Debut cu victorie » CFR Cluj a cîştigat primul amical al iernii, 1-0 cu Ferencvaros

Căpitanul Ricardo Cadu a vorbit şi el despre prima partidă de pregătire a ardelenilor: "A bătut foarte tare vîntul azi, a fost greu, dar e important că am jucat bine. E greu în cantonament, aşa e mereu, dar după o săptămînă grea vin şi meciurile. O să ne fie mai uşor. Am văzut că şi Maah şi Muniru joacă bine, să vedem dacă şi reuşesc să rămînă. Ne pregătim cît mai bine, pentru că vrem să fim în formă înainte de meciurile cu Inter".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2013, 17:58

Mi=a placut mult Muniru e un *mingicar* cum n=a avut CFR=ul niciodata.Dealtfel pana acum jucatorii tehnici nu prea au avut viata buna la CFR. Dper sa mai se rareasca *inchizatorii* si sa se inmulteasca ..*jucatorii*. Un prim pas ,a plecat Luis Alberto ,jucatorul *calorifer* .Gen Muresan.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Ianuarie 2013, 07:05

as vrea si eu la mine in oras un investitor asa ca Pazkany...

cfrclujole
cfrclujole  •  19 Ianuarie 2013, 23:42
Postat de drunk_driver pe 19 Ianuarie 2013, 23:24

Fratricid !!!!!

in ce sens si nu te mai vota singur!:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează