FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

Mario Rondon
Foto: Imago
Mario Rondon Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 11:58 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 12:34

CFR Cluj a pierdut procesele cu foștii jucători Iasmin Latovlevici și Mario Rondon (ambii 35 de ani), fotbaliști dați afară de campioană la începutul acestui sezon.

Rondon, dat afară pe 2 iulie 2021 de Marius Șumudică după ce venezueleanul a comentat la indicațiile venite de la antrenor, a dat clubul în judecată pentru a-și primi salariile restante de la „feroviari”. 

Universitatea Craiova a confirmat infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii
CORONAVIRUS
Universitatea Craiova a confirmat infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

A câștigat în primă instanță, apoi la recursul făcut de CFR verdicul a fost aceleși, astfel că ardelenii trebuie să-i plătească daune financiare atacantului.

„FC CFR 1907 CLUJ SA vs. RONDON MARIO FERNANDEZ – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacata la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se anunță în comunicatul LPF.

Verdict similar și în cazul lui Latovlevici

Același deznodământ este și în procesul cu Iasmin Latovlevici. Fundașul stânga ajuns între timp la FC Argeș, fusese trecut pe „linie moartă” de Dan Petrescu la revenirea acestuia la Cluj, ulterior fiindu-i reziliat contractul.

FC CFR 1907 CLUJ SA vs. LATOVLEVICI IASMIN – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”.

Deciziile sunt definitive pe plan intern, însă CFR poate le poate ataca la TAS. 

CFR, salarii restante

La Cluj încă mai există salarii restante pentru trei luni și jucătorii aflați sub contract sunt enervați de faptul că societatea pare să aibă bani pentru achiziții, dar nu pentru salarii. Vișiniii i-au adus pe Sergiu Buș și pe Dugandzici, de la Soci, din Rusia, dar tot nu au achitat vechile restanţe. 

Citește alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Universitatea Craiova confirmă infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive”

FRF, apărată de un patron din Liga 1 în ciuda faptului că e aproape să-l rateze și pe Boloni: „Burleanu a avut o mare disponibilitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tororosso
tororosso  •  14 Ianuarie 2022, 17:27

Transferuri DA...salarii BA . Emanciparea lui Neluțu . Capră e râioasă dar cu coada făcută evantai .

870797579666969
Ernest Pap  •  14 Ianuarie 2022, 15:41
Postat de 1doru pe 14 Ianuarie 2022, 12:51

Intra in insolventa in primavara

Unde ai auzit asta ? La coadă la WC în pauza când juca FCSB-ul ?

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  14 Ianuarie 2022, 13:54
Postat de hermannstadler pe 14 Ianuarie 2022, 13:40

N-au avut bani nici de timbru... faliment

bine ca ai tu bani ***tot pe caiet primesti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează