FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO // EXCLUSIV FRF, apărată de un patron din Liga 1 în ciuda faptului că e aproape să-l rateze și pe Boloni: „Burleanu a avut o mare disponibilitate”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 10:37 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 11:40

Ladislau Boloni (68 de ani) întârzie să dea răspunsul ofertei FRF de a deveni selecționerul naționalei. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre negocierile dintre antrenor și Răzvan Burleanu și îi ia apărarea șefului Federației.

După ce Boloni a declarat pentru Gazetă că va anunța în câteva zile decizia, Iftime speră ca acesta să accepte să vină la națională. Totuși, dacă răspunsul ar fi unul negativ, patronul Botoșaniului consideră că nu președintele FRF, Răzvan Burleanu, este vinovat pentru refuzul tehnicianului. 

Ședință-fulger în FRF, de când Boloni nu răspunde! Edi Iordănescu are șanse din ce în ce mai mari să fie selecționer: urmează încă o rundă de negocieri
SELECȚIONER
Ședință-fulger în FRF, de când Boloni nu răspunde! Edi Iordănescu are șanse din ce în ce mai mari să fie selecționer: urmează încă o rundă de negocieri

Valeriu Iftime: „Faptul că suntem refuzați nu ține de faptul că FRF nu i-ar da libertatea de a se mișca lui Burleanu”

„Dacă reușește să-l pună pe Boloni, înseamnă că tot efortul ăsta a meritat. Faptul că e un proces de căutare e bine. Trebuie să analizăm că e o problemă gravă la echipa națională dacă oamenii te refuză. Trebuie să ne punem un mare semn de întrebare. Dacă accepta un Dan Petrescu sau un Boloni, ziceam că se poate face ceva. 

Înseamnă că există resurse să facem ceva. Dacă refuză toți, înseamnă că povestea e foarte complicată. Și văd că domnul Burleanu a avut o mare disponibilitate. A încercat, a luat-o pas cu pas. Au fost la Hagi, la Răzvan, la Petrescu și Boloni. Nu s-a dus la un no-name. 

Faptul că suntem refuzați nu ține de faptul că FRF nu i-ar da libertatea de a se mișca lui Burleanu, dar ei calculează resursele, pașii, măsoară rezervele și conjunctura. Poate că cei care au refuzat ne dau un semnal că fotbalul e într-o mare gaură. Într-un hău pe care dacă nu-l oprim ne vor trebui câțiva zeci de ani să revenim. 

Cred că, dacă ar veni un tip ca Boloni, ar da o speranță pentru foarte mulți asta. Boloni e acolo? Hai să fim atenți la subiect, începe să funcționeze. Asta nu înseamnă că dacă vine unul mai tânăr ar însemna un eșec. 

Însă el ar fi privit ca un paleativ, o soluție de avarie. Iar ne gândim că ne bate Costa Rica, Macedonia de Est, Vest, Nord, Armenia”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

Citește alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

Reacție dinspre FRF, după declarațiile lui Boloni: „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  20 Ianuarie 2022, 07:35

dl iftimie tine normal cu burleanu stiti voi de ce este din aceasi zona

ray51
ray51  •  16 Ianuarie 2022, 20:43

Nea Iftime, ai inteles bine: fotbalul e într-o mare gaură. Cu o conducere FRF sustinuta de politruci si manipulata de ignoranti, fotbalul e într-o mare gaură!!!

ortega
ortega  •  14 Ianuarie 2022, 21:07

Iftime asta e un penibil ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează