FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Reacție dinspre FRF, după declarațiile lui Boloni: „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

Ladislau Boloni
Foto: Imago
Ladislau Boloni Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 21:05 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 07:43

După ce Ladislau Boloni (68 de ani) a discutat cu Gazeta despre negocierile cu FRF pentru preluarea postului de selecționer și a dezvăluit că nu a luat încă o decizie asupra ofertei federalilor, Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a vorbit despre stadiul negocierilor.

Andrei Vochin a dezvăluit că negocierile cu Boloni sunt foarte dure, ajungându-se deja la a 4-a ofertă din partea lui Burleanu pentru antrenor. Acesta precizează că FRF așteaptă cât mai repede decizia lui Loți.

Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”
SELECȚIONER
Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. 

Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. - care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui. Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să-i conducă destinele. 

Trebuie să ţii cont de toate necunoscutele şi să fii încredinţat că ai ales bine. Dacă te uiţi în oglindă, să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat”, a declarat Andrei Vochin potrivit TV Telekom Sport.

Vochin, săgeți spre Boloni

Consilierul lui Burleanu s-a arătat deranjat de decizia lui Boloni de a ignora total apelurile federalilor din ultimele zile.

Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă <nu> sau o amânare.  Dar pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi”, a mai precizat Vochin.

VIDEO Sandu Boc: „E mult teatru la mijloc. FRF l-a ales deja pe Mutu, negocierile cu altcineva sunt de fațadă”

Citește alte știri despre echipa națională:

Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”

„Lunetistul” Hagi » 30 de ani de la o reuşită de poveste! „Un gol pe care nu o să-l uit vreodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
429977801887436
Viorel Dan  •  14 Ianuarie 2022, 17:35

Totusi exista o solutie pentru iesirea did aceasta asa zisa criza . DEMISIA specialistului Burleanu si noi alegeri LIBERE !

gheorghe
gheorghe  •  14 Ianuarie 2022, 13:49

Bună ziua ! Nu știu exact pt cine o fi bună...însă un lucru e cert : pe Boloni nu poți ,,să l faci "...Mai e un lucru....de ce nu or fi acceptat băieții ăștia ,până acum , naționala ? Dacă mi se permite a mi da cu părerea ( consilier nefiind, totuși...) federația , toată, împreună cu atârnătorii de pe lângă dânsa, ne cam iau de proști pe noi , toți ceilalți. Dacă ANGAJEZI antrenor, din ce postură o faci, tu , FRF ...? Sa ni se spună și nouă , cine își asumă ECHIPA NAȚIONALĂ ? Antrenorul sau/și cel care îl angajează ? Nu de alta , dar să știm și noi cui cerem demisia prin tribune.... Și una ceva....eu sunt regățean get beget, însă jucător , atât ca fotbalist cât și ca om, precum Boloni nu prea avem noi românii. Domnule Vochin, dumneavoastră, că susținător al jucătorilor ,,academiei" și fin cunoscător al fenomenului , de ce nu puneți negru pe alb adevărul despre ,,suceala" cu Sporting ? Nu are nimeni curajul să spună că frații i au plătit contractul lui Boloni la Sporting doar ca să l aducă pe Hagi in locul lui , considerând barajul dinainte câștigat ? ( Și au luat țeapă atât de la Rudonja cât și de la Loti...)

brentford
brentford  •  14 Ianuarie 2022, 10:51
Postat de ionica007 pe 14 Ianuarie 2022, 10:30

De ce nu punem in ecuatie si faptul ca actuala conducere a FRF este TOTAL discreditata in fata oricarui meserias in fotbal?! Daca ar fi platit clauza, Petrescu esa antrenorul nationalei. ASTA astepta antrenorul CFR-ului, asta este CAUZA pentru care a intarziat o luna pana sa dea raspunsul ferm.

De regula nu sunt de acord cu comentariile tale,dar acum ai dreptate. Multi spun ca se tot tergiverseaza tratativele din cauza duratei contractului (Boloni vrea 4 ani,FRF doar 2 cu optiune de prelungire). Dar asa putem sa schimbam cate un Contra,un Daum,un Radoi la fiecare 2 ani si poate ne-om califica la barajul Euro 2078 Gibraltar.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează