FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

UPDATE Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 18:34 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 19:36

După ce negocierile cu Ladislau Boloni (68 de ani) au intrat în impas, au apărut informații că FRF s-ar fi reorientat spre Edi Iordănescu (43), fostul antrenor al celor de la FCSB.

Chiar dacă Boloni încă nu a refuzat naționala, declarând că va anunța în 4-5 zile decizia sa, FRF are pregătită varianta de rezervă, în cazul unui răspuns negativ din partea fostului antrenor al lui Sporting sau Antwerp: Edi Iordănescu.

Boloni, prima reacție! » GSP s-a deplasat la Târgu Mureș și a discutat față în față cu Loți: „Pot spune ceva acum și peste 20 de metri să «explodeze» totul”
SELECȚIONER
Boloni, prima reacție! » GSP s-a deplasat la Târgu Mureș și a discutat față în față cu Loți: „Pot spune ceva acum și peste 20 de metri să «explodeze» totul”

Narcis Răducan, bun prieten cu antrenorul, a dezvăluit că Edi ar putea fi următorul selecționer, datorită modului cum se comportă în ultimele zile. 

„Un semnal am și eu. Când are ceva «fierbinte», nu mai răspunde. Dacă nu mai răspunde, e clar că e ceva fierbinte. Să vedem zilele astea. Nu de zona arabă, e vorba de unde ne arde pe toți (n.r. - la echipa națională). M-aș bucura dacă ar reveni pe tapet ideea asta”, a declarat Narcis Răducan, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Edi Iordănescu: „Am să vă dezamăgesc”

Edi Iordănescu recunoaște că l-ar interesa postul de selecționer al primei reprezentative, dar că este foarte aproape să accepte o ofertă în străinătate. Conform tuturor informațiilor, echipa aleasă este Al-Fateh, din Arabia Saudită. 

„Au fost anumite contacte, începând cu finalul anului trecut. Au fost discuții principiale, cu mai multe persoane. În ultima perioadă am văzut că au avansat anumite discuții cu Loți. Nu pot să comentez decât că are respectul meu total.

Am să vă dezamăgesc, dar nu prea am ce să vă spun. În ultima perioadă am avut o discuție în afara țării și este singurul lucru concret despre care pot să vorbesc. Cum v-am spus, propunerea din afară este pe placul meu. Nu am bătut palma, dar discuțiile sunt într-o fază foarte avansată”, a spus Edi Iordănescu, la „Digi Sport Special”. 

Orice antrenor își dorește ca acolo unde merge să fie prima opțiune. Ipotetic, mi-ar fi plăcut să fiu prima variantă. Dar vorbind despre echipa națională, aș fi dispus să las deoparte orgoliul. Dar doar pentru o discuție...
- Edi Iordănescu

Mulți au fost, Mutu și Iordănescu Jr. au rămas

Mihai Stoichiță dezvăluia la începutul anului posibilele variante pentru postul de selecționer, cele rezultate în urma votului consultativ din interiorul Comisiei Tehnice. Erau în picioare patru nume: Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. 

Cum negocierile cu Boloni sunt în impas, iar Victor Pițurcă nu pare dispus să colaboreze din nou cu Răzvan Burleanu, cei doi având mai multe contre în trecut, viitorul selecționer ar urma să fie ales între Mutu și Iordănescu Jr.

Președintele federației, Răzvan Burleanu, l-ar vrea pe Edi la prima reprezentativă, în timp ce Mihai Stoichiță insistă pentru Adrian Mutu. FRF ar fi demarat noi discuții cu Iordănescu, dar pentru moment nu este nimic clar, așteptându-se un răspuns de la Boloni

Termenul-limită transmis de Răzvan Burleanu este 21 ianuarie!

VIDEO Florin Bratu a vorbit despre dilema selecționerului: „Sperăm să se rezolve curând”

Citește alte știri despre echipa națională:

MM Stoica, după vestea anunțată de GSP: „Îmi vine să arunc lavaliera și să plec din emisiune!”

Adrian Mutu îşi pregătește terenul pentru națională. Pe cine vrea consilier: „A vrut să ne întâlnim. Îl ajut cu plăcere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 Ianuarie 2022, 09:39

Cred ca telenovela Boloni a durat prea mult, du-te, nene!

895810720478740
Adrian Suciu  •  14 Ianuarie 2022, 04:39

Si daca n-o refuza si *** ca are oferta de la arabi sa i-o spuneti lui Mutu ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pinky
pinky  •  13 Ianuarie 2022, 23:49

La o echipă fără pretenții cea mai bună alegere e un antrenor fără pretenții. Și așa a crescut prețul utilităților prea mult, trebuie făcute economii. Tata Edi a fost un jucător mare, un mare antrenor de club, de ce să nu conducă și simbolul ratării naționale?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează