FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Adrian Mutu îşi pregătește terenul pentru națională. Pe cine vrea consilier: „A vrut să ne întâlnim. Îl ajut cu plăcere”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 19:14 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 21:54

Cornel Dinu (73 de ani) admite că Adrian Mutu (43 de ani) dorește să beneficieze de expertiza lui, în eventualitatea în care va deveni selecționerul României. 

Alegerea noului selecționer continuă să dea bătăi de cap Federației. Negocierile cu Ladislau Boloni par să se fi împotmolit, dar Răzvan Burleanu dă asigurări că postul va fi ocupat până la startul Ligii 1, pe 21 ianuarie

FRF, niciun răspuns de la Boloni » Burleanu insistă pentru un alt selecționer
SELECȚIONER
FRF, niciun răspuns de la Boloni » Burleanu insistă pentru un alt selecționer

Adrian Mutu, liber de contract în acest moment, este într-o poziție favorabilă și își pregătește deja terenul. 

Cornel Dinu, sfătuitorul lui Adrian Mutu

Dacă ar ajunge selecționer, Adrian Mutu ar dori să apeleze la doi dintre antrenorii care i-au marcat cariera, la Cornel Dinu și la Cesare Prandelli (64 de ani). Informația a fost enunțată de jurnalistul Decebal Rădulescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, apoi confirmată de „Procuror”.

„Nu știu dacă e vorba de consilier sau despre o consiliere. Sunt niște discuții, probabil, care au loc pe la FRF, pe la Mutu. Eu am în continuare o amiciție incontestabilă cu Mutu. A fost jucătorul care a venit în 1998, apoi, când a intrat în concepția tactică a echipei, a devenit un om important.

El a jucat o perioadă scurtă la Dinamo, am rămas în relații bune. Am avut o discuție cu el din acest punct de vedere, că s-ar putea să preia naționala și ar vrea să se întâlnească cu mine. I-am spus că orice sfat i-l ofer cu plăcere. Din ce funcție, nu am discutat.

Mă vedeți pe mine într-o funcție oficială cu impostorii ăștia de la Federație? Ah, dacă Adi mă întreabă ce părere am, sfatul meu i-l voi da cu cea mai mare plăcere”, a spus Cornel Dinu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Adrian Mutu, declarație curajoasă la GSP Live: „Se poate face o echipă națională foarte bună cu ce avem acum!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”

Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  13 Ianuarie 2022, 20:54

Super tare! Sa ii avem pe Dinu si Prandelli în tandem cu Mutu. Se pare ca Adi joaca tare împotriva lui Edy. Trebuia sa vina cu ceva, fiindcă Edy îl depășea la toate criteriile

dansy
dansy  •  13 Ianuarie 2022, 20:16

Dacă Mutu ajunge la naționala se va alege praful și pulberea! L-am văzut ce a făcut la Fcu-nimic. Fricos și fără știință organizării jocului! Umflat nejustificat de presa și cercuri obscure! Se va pierde și aceasta generație.

balotelli
balotelli  •  13 Ianuarie 2022, 02:55
Postat de Vasile Bazil pe 12 Ianuarie 2022, 22:05

Pai daca-mi aduc aminte bine,cu Dinu selectioner ,pierdeam cu ....muuulte diferenta ! Mutu crede ca nu reuseste si singur sa ia cite trebuie ?

Da. Celebrul episod Kosice, când pierdeam 2-5 cu Cehoslovacia în campania pentru mondialul american. Dinu începuse bine acea campanie, acel 5-1 cu Tara Galilor fiind obținut tot sub comanda lui. Dar dacă nu pleca la timp, poate generația de aur s-ar fi stins înainte de a apuca sa strălucească. Totuși, contribuția procurorului la acea calificare trebuie recunoscuta, în ciuda faptului ca șansele păreau compromise la durerosul moment pe care ți-l amintești.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează