FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICI

Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 11:23 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 12:37

Dorinel Munteanu (53 de ani), liderul de selecții în istoria primei reprezentative a României, cu 134 de meciuri în „tricolor”, a reacționat ferm la auzul veștii că Ladislau Boloni ar fi refuzat FRF și nu va prelua naționala, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

Dorinel Munteanu, în prezent antrenor la Oțelul Galați, în Liga 3, era „convins” că Ladislau Boloni va accepta propunerea FRF. Negocierile dintre federali și antrenorul în vârstă de 68 de ani s-au blocat la durata contractului. FRF a insistat pentru o înțelegere valabilă două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă două, ceea ce nu i-a fost pe plac lui Boloni.

Munteanu îl „taxează” pe Boloni din acest motiv. 

Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”
ROMÂNIA
Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”

Dorinel Munteanu: „E greu să se răzgândească Boloni”

„E clar că s-a întâmplat ceva în acele negocieri. Nu știu care sunt punctele neacceptate de antrenor, eu eram convins că Loți Boloni va semna. Din păcate, dacă a refuzat, înseamnă că avem o singură variantă, de a continua cu antrenorii tineri, de la loturile U19, U21. Altă variantă nu văd.

Este posibil să se răzgândească, dar e greu, la cum îl știu pe Loți. Își creionează foarte bine contractul, clauzele. Este o situație delicată pentru fotbalul românesc. Dacă nici Loți, liber de contract, nu acceptă naționala, înseamnă că e o problemă”, a spus Munteanu la Pro X.

Dorinel Munteanu: „Proiecte pe termen mediu-lung la națională? O idioțenie”

Mi s-a părut puțin deplasat ca Loți să ceară 4 ani de contract. Mi se pare foarte mult, noi trebuie să ne gândim la actualitate, să calificăm echipa națională la următorul turneu final. Nu putem vorbi de proiecte pe termen mediu-lung la națională, e o idioțenie!

De ce spun că la națională nu trebuie gândit pe termen mediu-lung? Fiindcă jucătorii vin și pleacă. La noi nu sunt jucătorii constanți, cine știe cât rezistă fiecare? Nu avem stabilitate la nivelul jucătorilor, trei sferturi dintre ei dispar într-un an”, a adăugat fostul mijlocaș.

Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”
Dorinel Munteanu

Erau în picioare patru nume: Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Cum Boloni a refuzat, iar Victor Pițurcă nu pare dispus să colaboreze din nou cu Răzvan Burleanu, cei doi având mai multe contre în trecut, viitorul selecționer ar urma să fie ales între Mutu și Iordănescu.

Termenul limită transmis de Răzvan Burleanu este 21 ianuarie!

Citește mai multe știri de actualitate: 

MM Stoica, după vestea anunțată de GSP: „Îmi vine să arunc lavaliera și să plec din emisiune!”

Replici încinse, pe Facebook, între președintele și fanii clubului din Liga 1: „Să mori tu?!”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (14)
misterverde
misterverde  •  14 Ianuarie 2022, 16:14
Postat de coco1987 pe 13 Ianuarie 2022, 15:41

In sfarsit un om din fotbal (si nu orice om) care are curajul sa spuna ca nu exista proiecte pe termen lung la nationala, ca este o idiotenie sa pretinzi contract pe doua campanii, cand la nationala nu ai ce construi, la nationala trebuie sa selectezi jucatorii cei mai in forma la acel moment si sa ii pui bine in terrn!

Vai de capul vostru .. noi nu avem națională .. noi nu avem nici măcar liga 1 ... Ce jucători să băgăm la națională ... Ar trebui națională sa fie mai mult de jumătate de la CFR că ei sunt campionii .. dar la ce campioni sunt CFR .. pe cine sa trimită la națională ? Pe Istvan Kovacs? Liga arbitrilor .... Arbitrul cu cele mai mari greșeli este cel mai convocat ... Asta spune tot. Despre liga mititica... Antifotbal... La noi campionatele se iau pe baza de cumetrii ... Bag juniorii că nu mi place moaca lui ăla ... Și băgăm juniorii și facem. CFR o campionat falsa.. care când se duce in europa .. ciuca bătăilor... CFR. A fost o rușine. Mereu in europa ... Arătați și mie ce echipe a descalificat CFR. ? Și după vă dați seama că Istvan Kovacs merita balonul de aur mai mult decât Messi...

coco1987
coco1987  •  13 Ianuarie 2022, 15:41

In sfarsit un om din fotbal (si nu orice om) care are curajul sa spuna ca nu exista proiecte pe termen lung la nationala, ca este o idiotenie sa pretinzi contract pe doua campanii, cand la nationala nu ai ce construi, la nationala trebuie sa selectezi jucatorii cei mai in forma la acel moment si sa ii pui bine in terrn!

sibelius
sibelius  •  13 Ianuarie 2022, 15:02
Postat de petschovschi pe 13 Ianuarie 2022, 14:44

Păi tocmai asta e, că prin acel ”mai” se induce impresia că Boloni nu ar mai putea prea multe. Iar cînd FRF se află în negocieri chiar cu Boloni, care e clar o variantă mai bună decît toate celelalte, e deplasat să vii cu asemenea titluri. E ca și cum ai fi împotriva fotbalului romînesc. Și iată că după atîtea titluri îndoielnice, scrise doar cu scopul unui click-bait, se pare că Boloni nu va fi antrenorul Naționalei. Probabil că unii sunt mai fericiți acum, cu Mutu sau Edi Iordănescu pe bancă.

Exista si o parte buna: nu o sa mai auzim zilnic ca Xsulescu trebuia sa vina selectioner. Li s-a propus, nu au acceptat, le doresc sanatate si "succesuri". M-as fi bucurat sa vina Boloni, dar nu am crezut nicio clipa ca se va intoarce in tara. Intre Eddy si Mutu, de 10 ori mai bine Mutu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează