FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Ladislau Boloni s-a decis și îi va comunica mesajul lui Răzvan Burleanu în scurt timp

Ladislau Boloni (68 de ani) ar fi decis să refuze oferta Federației Române de Fotbal și nu va deveni selecționerul primei reprezentative.
Ladislau Boloni (68 de ani) ar fi decis să refuze oferta Federației Române de Fotbal și nu va deveni selecționerul primei reprezentative.

Articol de , - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 19:38 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 19:54

Ladislau Boloni (68 de ani) ar fi decis să refuze oferta Federației Române de Fotbal și nu va deveni selecționerul primei reprezentative. 

Răzvan Burleanu nu ar fi avut succes nici de această dată în tentativa de a numi un selecționer. Refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, președintele FRF a fost aproape să îl convingă pe Ladislau Boloni. 

Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”
ROMÂNIA
Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”

Burleanu nu l-a convins nici pe Boloni

Negocierile s-au împotmolit, iar surse apropiate tehnicianului susțin că acesta s-ar fi decis să nu accepte propunerea FRF, chiar dacă deocamdată el nu a dat un răspuns oficial. Urmează să îi anunțe pe cei de la „Casa Fotbalului” de această hotărâre în scurt timp.

Din informațiile GSP.ro, totul s-a blocat din cauza unor clauze din contract. Federația a insistat pentru o înțelegere valabilă două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă două. 

Acest lucru era condiționat de performanțele pe care Boloni le-ar fi obținut. Mai exact, dacă „tricolorii” s-ar fi calificat la Campionatul European din 2024, mandatul s-ar fi prelungit automat. 

Experimentatul tehnician nu a acceptat acest lucru. A cântărit bine, într-un week-end petrecut acasă, la Târgu Mureș, și ar fi decis să decline oferta. 

Mulți au fost, Mutu și Iordănescu Jr. au rămas

Mihai Stoichiță dezvăluia la începutul anului posibilele variante pentru postul de selecționer, cele rezultate în urma votului consultativ din interiorul Comisiei Tehnice. 

Erau în picioare patru nume: Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Cum Boloni a refuzat, iar Victor Pițurcă nu pare dispus să colaboreze din nou cu Răzvan Burleanu, cei doi având mai multe contre în trecut, viitorul selecționer ar urma să fie ales între Mutu și Iordănescu Jr.

Termenul limită transmis de Răzvan Burleanu este 21 ianuarie!

VIDEO Adrian Mutu, declarație curajoasă la GSP Live: „Se poate face o echipă națională foarte bună cu ce avem acum!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Negocierile cu Boloni, doar o stratagemă? „E mult teatru la mijloc! FRF l-a ales deja pe Mutu”

Gigi Becali vede un singur fotbalist de talie mondială în națională: „Îl avem pe el, poate și pe Ianis Hagi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
226628904800238
Reflector Sv  •  13 Ianuarie 2022, 12:10

Tot respectul pt. Boloni , dar pentru aceasta functie acum este depasit din toate punctele de vedere ... Insa trebuie sa se recunoasca faptul ca deocamdata Mutu nu este potrivit pentru aceasta functie !!! Este bine ca FRF sa se orienteze catre alti antrenori romani din lista publicata de FRF , in care sunt persoane ce au varsta , experienta si rezultatele necesare functiei de antrenor al echipei nationale de fotbal , de ex. : L. Ciubotariu, E. Iordanescu , E. Sandoi, Isaila .

carnag3
carnag3  •  13 Ianuarie 2022, 09:31

Sunt oameni mici cu funcții mari la FRF , vrei un antrenor bun , calitatea se plătește , vrei să construiască o națională, dă-i timp , după cum se vede , cei de la FRF , se zgârcesc și la timp și la bani. Dacă ajunge Mutu selecționer, înseamnă că suntem ultimii oameni, Edi Iordănescu nu e un antrenor rău e de ani lumină mai bun ca Mutu.

artistupoker
artistupoker  •  13 Ianuarie 2022, 09:10

Sa intelegem ca s-a facut tot posibilul sa se aduca unul din cei 2 antrenori cu rezultate remarcabile ca antrenori? 1 unul care a avut o viata extrasportiva extraordinara si este un exemplu pentru orice jucator de fotbal ...daca ii da un pumn? 2 unul care a fost foarte serios si el si s-a remarcat cu filmulete cu Delia? Chiar atat de jos sa ajungem? Viitorul suna bine...O se ne calificm in grupa D a Ligi Natiunilor. Unde sunt toti grei: lichtenstein, Malta, San Marino,Andorra Chiar nu suntem in stare sa aducem un antrenor? Postacii platiti,ai celor doi, vad ca isi fac datoria...BRAVO BAIETII! dati si voi o bere dupa ce vine unul din ei.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează