FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 1-0

Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson, după victoria cu Rapid: „A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate”

Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson
Foto: Imago
Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 09:36 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 11:11

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a continuat și la conferința de presă de după victoria cu Rapid, scor 1-0, discursul plin de optimism în privința noului sezon.

Tehnicianul ardelenilor este convins că va câștiga un nou titlu de campion după victoria din prima etapă. Mai mult, Petrescu s-a comparat cu legendarul Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United.

Dan Petrescu, un car de nervi la finalul meciului cu Rapid » A sărit la un jucător și a fost cu greu oprit de cei din staff
CFR Cluj - Rapid 1-0
Dan Petrescu, un car de nervi la finalul meciului cu Rapid » A sărit la un jucător și a fost cu greu oprit de cei din staff

„Noi numai așa putem să facem performanță. Știți bine că în cele cinci campionate în care am fost aici, am avut multe recorduri, meciuri la rând fără înfrângere, meciuri la rând fără gol primit. S-au uitat astea după un meci cu Armenia (n.r. - Pyunik) s-a uitat tot. 

E clar că a fost cel mai mare insucces al meu la club, dar nu poți să ai numai succese, pentru că nici Ferguson nu a avut la Manchester United doar victorii. A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate. 

Din punctul ăsta de vedere sunt conștient și am zis și ieri, dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiți siguri că 99 la sută campionatul e luat și după trebuie să facem treabă bună în Europa. Știți bine cine câștigă campionate în România în ultimii ani, dar toată lumea uită”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci. 

Eu zic mereu că am refuzat 7 milioane de euro să rămân. Nu fac bani aici, pierd bani. Tot timpul am spus că sunt fericit la CFR. Dacă cei din conducere au încredere în mine, cum au avut după meciul cu Pyunik, atunci sigur o să fie mulțumiți
 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

13 campionateare Sir Alex Ferguson cu Manchester United, în timp ce Petrescu are 5 cu CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Ce l-a deranjat pe Gică Popescu după CFR Cluj - Rapid: „Băi oameni buni, nu contează vârsta din pașaport” + „CFR parcă a câștigat titlul după acest meci, prea multă dramă”
CFR CLUJ - RAPID 1-0
Ce l-a deranjat pe Gică Popescu după CFR Cluj - Rapid: „Băi oameni buni, nu contează vârsta din pașaport” + „CFR parcă a câștigat titlul după acest meci, prea multă dramă”
Giuleștenii digeră greu înfrângerea în fața campioanei: „CFR n-a demonstrat că poate mai mult ca noi, meritam un punct!”
CFR Cluj - Rapid 1-0
Giuleștenii digeră greu înfrângerea în fața campioanei: „CFR n-a demonstrat că poate mai mult ca noi, meritam un punct!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
gheorghe
gheorghe  •  17 Iulie 2022, 18:17

bai baiete....! astia sunt cancerul fotbalului romanesc ...generatia *** ! du te ma nene si ia ti banii , 7 milioane , cum sa ramai aici ? aaaaa, am intelesss, trebuie sa muncesti , sa ai valoare , sa ai rezultate, sa meriti banii , sa ai pregatirea intelectuala si profesionala adecvata, in strainatate, la profesionistii aia zgarciti... cuuum ...? nu aud .. .aaaa, nu ti au acceptat clauza aia uriasa de reziliere daca te dau afara dupa ce le ai ingropat echipa in prima luna ...? ca tu, piturca si altii , asa faceti banii ...din clauze de reziliere, groparilor , adica din santaj la adresa patronilor ! ori ca ramai si termini echipa ori ca te da afara sa salveze ceva , tot patronul e ,,asasinat” din punct de vedere financiar ! in primele trei meciuri oficiale a avut medie 6,666 straini pe meci (normal , ei inteleg mai greu sau deloc injuraturile de morti , de familie , de mame ...) cum sa progreseze fotbalul nostru cand asta da zeci ,sute de milioane , insumate , pe jucatori de duzina , din afara ?cum sa faca si ei un ban cinstit , din comisioane , decat adunand epave de prin alte campionate ...? sau sa spala banii negri ai patronilor ? doar intreb ...ca si ,,ungurul” ala care le pune gps pe bani, auzi , dom”le, 40% romani ....ia zi , dane , e ca d aia te au eliminat astia din erevan ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  17 Iulie 2022, 15:39

DP. despre Varga, aseară: "Cel mai fericit sunt pentru patronul nostru". Cum bă,... să declari așa ceva?! Isprava ta cu Pyunik l-a băgat în comă, omu' zace pe un pat de spital după un AVC, iar acum zici că ești fericit pentru el? Până când? Până se trezește? Puteai să zici că îi dedici victoria, orice... dar nu că ești cel mai fericit, când patronul tău se zbate între viață și moarte! Cum să te exprimi în halul ăsta?

alexiosas
alexiosas  •  17 Iulie 2022, 15:18

ma-ndoiesc ca Fergusson ar fi cerut echipei sa se retraga dupa 1-0,ma-ndoiesc ca Fergusson ar fi jucat cu aceeasi jucatori si de-au expirat sau nu sunt in forma,ma-ndoiesc ca Fergusson n-ar fi calificat Hermannstadul cu armenii,echipele calificate in cupele europene,chiar si din aceasta mamaliga ar fi luat 6 puncte cu descultii aia....zi bursuc si trage apa

Vezi toate comentariile (26)
Comentează