FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR sfidează FCSB! » Declarație arogantă a lui Daniel Stanciu față de echipa lui Dică: "Doar noi și Craiova"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 08:48

Daniel Stanciu, noul director sportiv al campioanei, susține că în lupta la titlu, clujenii se tem mai mult de Craiova decât de echipa lui Becali.

Nici n-a fost instalat bine la CFR, că Daniel Stanciu a și lansat primele săgeți în direcția FCSB-ului.

Noul director sportiv al campioanei României susține nici mai mult, nici mai puțin că echipa pregătită de Nicolae Dică nu mai reprezintă principala amenințare în lupta pentru titlu, ci Craiova, locul 3 în acest moment.

"Craiova e solidă, este un club bine structurat. Prin achiziționarea lui Koljici, arată, în sfârșit, ca o echipă. Cred că asta i-a lipsit atât sezonul trecut, cât și la începutul acestui sezon", a comentat oficialul clujean la TV Digi Sport.

Stanciu consideră că un adversar la fel de redutabil pentru CFR "am putea fi noi înșine. Dar dacă ne pregătim în continuare la fel de bine, concentrați pe ce avem de făcut, și dacă avem liniște din toate punctele de vedere, atunci suntem favoriți. Steaua și Viitorul depind de o serie bună de rezultate".

2 puncte o separă în acest moment în clasament pe CFR de FCSB

Popescu s-a operat

FCSB a anunțat că mijlocașul Ovidiu Popescu a fost supus cu succes unei intervenții chirurgicale la genunchi. Acesta se accidentase la un antrenament din luna octombrie, iar revenirea lui pe teren e preconizată peste 6 luni.

"Intervenția chirurgicală la nivelul genunchiului stâng a constat în reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern. Clubul nostru îi dorește însănătoșire grabnică și îl așteaptă la pregătire alături de colegii săi!", se arată în comunicatul emis de roș-albaștri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dakesis
dakesis  •  08 Noiembrie 2018, 14:41

hahahaha... mazeta de invelit baneaza regerintele ihtiologice, mai nou!! cat de penibil....

dakesis
dakesis  •  08 Noiembrie 2018, 14:39
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 08 Noiembrie 2018, 12:20

Mai ușor cu perfectul simplu în 2018 ! Nu de alta, dar s-ar putea să fii confundat cu vreun oltean de la țară.

hahaha! Mai usor cu lipsa de carte in 2018! perfectul simplu este un timp al verbului explicat in gramatica academiei, se invata la scoala, nu la piata. Ar trebui ca toata tara sa se poata referi la evenimentele petrecute in aceeasi zi. makes sense! faptul ca ceilalti romani nu sunt in stare sa foloseasca timpul asta corect se reflecta nasol asupra lor, nu asupra celor care stiu sa vorbeasca asa cum trebuie. Intelegi sau iti trebuie smiley faces?

albalbastru72
albalbastru72  •  08 Noiembrie 2018, 13:15

Pe linga faptul ca omul are dreptate,maniera lui de a vorbi si gindi il scot in evidenta, cred ca nu are rival in Romania pe postul lui.Oameni de genul asta sint rari si il vad un mare viitor poate oricind fi un candidat viabil la presedintia FRF.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează