FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR-ul îi închide ușa în nas lui Gigi Becali! Ce șanse sunt ca FCSB să-l mai ia pe Arlauskis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 17:44

Managerul sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, exclude posibila plecare a lui Giedrius Arlauskis la FCSB. Gigi Becali și-a manifestat dorința de a-l avea pe portarul lituanian. 

"Arlauskis e exclus să meargă la FCSB. Nu îl vindem, nu vrem. Ne-am făcut lotul să ne luptăm pentru primele locuri, nu să-l vindem. Am avut oferte pentru fotbaliști importanți și nu i-am dat.

Pe cei pe care i-am dat înseamnă că nu ne mai bazam pe ei. Pentru Arlauskis am mai avut o ofertă în această iarnă și nu am vrut să-l dăm", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

FCSB l-a cedat în această iarnă pe Florin Niță la Sparta Praga în schimbul a două milioane de euro și caută acum un goalkeeper care să ofere siguranță echipei. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  31 Ianuarie 2018, 19:12

Incep sa cred ca Becali are mari probleme cu banii. A tot crescut, la unii, salariile si acum s-au adunat multi bani de dat . Asta explica renuntarea rapida si ilogica la Nita, tocmai acum inainte de debut, cind are nevoie, "ca de aer" de un portar bun. La transferul lui Nita a contat -doar- cele 2 milioane de euro, dar cred ca Vlad nu este inca portarul matur, care sa fereasca poarta de goluri. Vom vedea....

1779267678821969
George Crisu  •  31 Ianuarie 2018, 19:07

aduce memeu un carlos acuma..

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Ianuarie 2018, 19:06

Sa castigi campionatul trebuie sa ai un portar foarte bun . Ma mir cum de au crezut Becali si amicii sai ca CFR il va da pe Arla.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează