Comentarii (39)

observator_federal  •  19 Februarie 2019, 11:52
Postat de mickey13 pe 19 Februarie 2019, 10:47

8 comentarii - 8 hateri... In loc sa recunoasca fair-play ca a fost 11m, ei dezgroapa mortii! Daca ar fi spus vreunul ca un 11 m se poate si rata (si nu s-a intamplat f rar), dar sa recunoasca faptul ca vitelul ala de arbitru a fost chior, mai ziceam... Dar asa?! Neaga evidenta!

Nu reluările slow-motion și din unghi absolut nerelevant, ci faza de joc din cadrul transmisiei TV trebuie revăzută. La viteză normală deci, se vede mingea aruncată (tocmai din jumătatea proprie, dincolo de cercul de la centrul terenului!) ”la bătaie” în careul Chiajnei. Mingea e lăsată să cadă și Marc se pregătește să o degajeze. Dennis Man este undeva în centrul careului de unde se repede ”disperat” spre minge, venind din spatele fundașului și cu o înclinare nefirească (și inestetică măi Dennis!) a corpului, s-ar zice că i-a fost frică să bage capul... Atacantul a vizat doar obținerea unui penalty - acțiunea lui nu avea nicio altă continuare sau logică - dar o lovitură de pedeapsă ar fi fost cam mult totuși pentru o performanță artistică de calitate îndoielnică și tocmai în min. 94... Chiar așa, priviți faza din cadrul transmisiei meciului și lucrurile sunt clare. În niciun campionat, oricât de corupt, nu s-ar da penalty la faza asta.

dinamo_forever_77  •  19 Februarie 2019, 11:44

Cand acum 4 etape, CFR-ul te-a batut acasa fara drept de apel, sa vii tu acum si sa incerci sa ironizezi pe CFR din cauza rezultatului cu Dudelange...asta inseamna sa fii tont !!! Pai bai sapunel, CFR-ul este acea formatie care a facut cinste tarii, batand ROMA, Manchester United si facand 10 punct in UCL. Ceva ce voi, in toata istoria voastra nu ati reusit sa faceti (in toti acei ani in care ati jucat in grupe) Cand joci cu Chiajna, ultima echipa din campionat, si iti ia 5 puncte din 6, sa vii si sa ceri un posibil penalty in min 92(si spun posibil, pentru ca Man nu avea nicio sansa la acea minge. El doar dorea sa speculeze un contact...si dupa cum stim, nu orice contact este penalty) esti mai mult decat slab.

jackryan  •  19 Februarie 2019, 10:14

Cum bah sa nu bati dunarea si chiajna , apoi sa razi de altii !!! Pai cei din Luxemburg au jucat in europa , cum sa-i compari cu dunarea si chiajna hahahahhajajahaj

Danut Ognean  •  19 Februarie 2019, 10:27

cand castiga fcsb-ul cu penaltyuri si goluri inventate in favoarea lor atunci era bun arbitrajul!asa ca meme sa taca din gura e ultimul om care sa critice arbitrajul

ac.oradea  •  19 Februarie 2019, 12:35

Pai daca Dudelange este pe 3, "marea" echipa Rapid Viena este pe locul 8, intr-un campionat "foarte puternic"... Atotstiutorul Stoica Mihai, ar trebui sa se ocupe de echipa lui, nu de altii. Saracii de la FCSB de ani de zile pierd campionatul, doar datorota arbitrilor. Sper ca si anul acesta sa ramana trendul asa.

nightought  •  19 Februarie 2019, 11:29

Ce complexat e amaratul asta ! El is inchipuie ca Cfr e de vina ca parnaia lui de echipa nu e in stare sa bata penultima clasata !

adriann_  •  19 Februarie 2019, 10:57

In ce puscarie si-a executat pedeapsa Meme Stoica? O fi absolvit vreun curs de social media pentru detinuti...

Győző Román  •  19 Februarie 2019, 10:55

Ştiţi, de ce FCSB-ul nu joacă nimic? Pentru-că au sfătuitori ca MM, un şmecheri şi jumătate, care crede că punând sub presiune arbitrii la o adică vor fii ajutaţi, cum a fost Steaua cândva. Acele vremuri sunt duse pentru totdeauna. El mai trăieşte în socialism. Şi cu un investitor, care crede că având bani ştie şi fotbal, cu un antrenor preş sub poruncile lui Becali rezultatul nu poste să fie numai, în cel mai bun caz, locul doi. Hai, tot aşa băieţi!

Dana Spiridon  •  19 Februarie 2019, 10:50

A uitat de 11 m pentru Calarasi in min 86 .cand portarul fcsb loveste cu genunchiul inainte sa prinda mingia un jucator de la Calarasi.

magic4ever  •  19 Februarie 2019, 10:32

De ce nu tipi MM si cand primeste Tanase penalty-uri inexistente dupa niste simulari penibile? Cand va ajuta arbitrii este bine? Hotii striga hotii....

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează