FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - UTA

FOTO Chindia, încă o dată victimă în Liga 1! Atac după egalul cu UTA: „El patrulea meci consecutiv când erorile viciază rezultatul”

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 15:59 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 16:08

Chindia a remizat cu UTA, 1-1, după un gol marcat de arădeni în ultimul minut. „E al 4-lea meci consecutiv când erorile arbitrilor viciază rezultatul în defavoarea noastră", spune președintele târgoviștenilor, Marcel Ghergu, care reclamă un ofsaid nesemnalizat la Benga, la faza din care arădenii au egalat. 


După 3 partide în care a fost defavorizată flagrant de deciziile brigăzilor de arbitraj, cu CFR, FC Botoșani și Gaz Metan, Chindia a făcut un memoriu către CCA, prin care cerea explicații. A primit „răspunsul" mult mai repede decât se aștepta, în următoarea rundă de campionat, sâmbăta trecută, când a întâlnit UTA, la Buftea.

Pe finalul întâlnirii, în minutul doi al prelungirilor, la scorul de 1-0 pentru gazde, UTA a avut o lovitură liberă din propriul teren, la aproximativ 60 de metri de poarta adversă. A executat-o portarul Iacob, lung, până în careul târgoviștean, unde Pițian, aflat în duel direct cu Benga a deviat greșit, spre careul mic, de unde Erico a egalat, stabilind și rezultatul final, 1-1.

Reluarile arată însă că Benga (nr. 4) se afla în poziție de ofsaid în momentul execuției lui Iacob. El nu atinge mingea, în duelul cu Pițian, dar influențează clar faza. Asistentul Sebastian Gheorghe nu a semnalizat însă nimic, deși ofsaidul era evident, iar cei de la Chindia au mai pierdut încă două puncte.

„ Nu pot să cred ce se întâmplă! Arbitrii continuă să greșească împotriva nostră. Dar sunt erori grave, care se pun pe tabelă. E iar viciere de rezultat, fiindcă am pierdut două puncte pe finalul jocului cu UTA. Noi, de la jumătatea terenului, nu aveam cum să vedem acest ofsaid, dar arbitrul de aia e acolo, pe linie, ca să vadă! Nici nu era o fază chiar atât de grea.

Nu știu ce aș mai putea face. Doar să mă rog la Dumnezeu să se trezească arbitrii, să aplice și ei corect regulamentele și legile jocului. S-au strâns prea multe la rând, și de fiecare dată noi am fost victime", spune Marcel Ghergu, președinte Chindia

VIDEO

Citește și: 

S-au stabilit sferturile Cupei României » Cu cine joacă Dinamo sau Craiova

3 faze controversate în Hermannstadt - FCSB » MM a postat în timpul meciului + analiza lui Crăciunescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  15 Februarie 2021, 22:57
Postat de ripensistu pe 15 Februarie 2021, 17:50

Sa se potoleasca Chindia din moment ce daca *** FRF&LPF&BKL nu ar fi distrus toate echipele de traditie din A ei nu ar mai fi ajuns sus.

Ești mai prost decat jocul echipei favorite

186804816189040
Bebe Negoescu  •  15 Februarie 2021, 19:22

ATITA TIMP CIT ȘI TEM MAI BUNI CĂ EI ,, DA ' NE COMPARAM, NE COMPARAM CU ECHIPA ASTA CARE SE NUMEȘTE UȚĂ, IAR PT CULTURA PERSONALA A UNOR OAMENI CARE NU ȘTIU SĂ VORBEASCĂ NIMENI DE LA TIRGOVISTE NU A JUCAT VREUN MECI DESCULT

albalbastru72
albalbastru72  •  15 Februarie 2021, 19:21

Lasa ca va scoateti cu fecesebeaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează