FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-0

FOTO 3 faze controversate în Hermannstadt - FCSB » MM a postat în timpul meciului + analiza lui Crăciunescu

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 12 al meciului cu FCSB, prin Romario Pires, dintr-un penalty contestat de oaspeți. +49   FOTO
FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 12 al meciului cu FCSB, prin Romario Pires, dintr-un penalty contestat de oaspeți.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 19:57 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 22:38

Hermannstadt s-a impus în meciul cu FCSB, scor 1-0, dintr-un penalty contestat de oaspeți. 

FCSB s-a considerat nedreptățită în două situații. Prima dată în minutul 11, când Bagaric a obținut o lovitură de la 11 metri, iar a doua în minutul 52, când Sîntean nu a fost avertizat, pentru un fault fără minge. 

1. Hermannstadt, penalty controversat în meciul cu FCSB

În minutul 11, Petrișor Petrescu a executat o lovitură liberă de la 40 de metri. Mingea a fost deviată spre zona careului de 6 metri. Croatul Drazen Bagaric a urmărit faza și a căzut, în urma un contract cu Andrei Vlad. 

Portarul celor de la FCSB a stat pe loc, încercând să blocheze șutul. După ce a lovit mingea, Bagaric a intrat cu piciorul drept în Vlad. „Centralul” Cătălin Popa a dictat penalty, în ciuda protestelor vehemente venite din tabăra oaspeților. 

Verdictul lui Ion Crăciunescu: 

Vlad vrea să joace mingea. Reușește să o facă? Jucătorul Sibiului joacă mingea, dă cu piciorul în ea apoi rămâne cu un picior în aer, dar nu îl obligă nimeni să îl tragă. Vlad nu joacă mingea, asta este cel mai important. Mai mult, uitați-vă la piciorul drept al lui Vlad, îl desface. Dacă rămânea pe loc, nu se mișca, nu exista niciun fel de problemă. 

De ce desface Vlad piciorul spre dreapta? Îl agață pe pulpă pe Bagaric. Este vorba de neglijența portarului, nu de intenție. Intră în raza neglijenței faza. În loc să stea pe loc, Vlad sare și desface un picior pe direcția adversarului. Penalty, în opinia mea 
- Ion Crăciunescu, fost arbitru, la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport

Mihai Stoica, reacție după penalty-ul din Hermannstadt - FCSB

Până acum, aveam o medie de un penalty/meci neacordat, de regulă la 0-0. Acum, avem în sfârșit parte de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!
- Mihai Stoica, pe facebook

2. Hermannstadt, iertată de un roșu

În minutul 52, Andrei Sîntean l-a lovit cu cotul pe Octavian Popescu, la marginea careului de 16 metri. Mingea se află în altă zonă a terenului, așa că atenția „centralului” Cătălin Popa era îndreptată acolo. Arbitrul asistent era însă excelent plasat.

FOTO 3 faze controversate în Hermannstadt - FCSB » MM a postat în timpul meciului + analiza lui Crăciunescu

Verdictul lui Ion Crăciunescu: 

Când lovești cu cotul și mingea nu este acolo...  (Sîntean) se uită după jucător, îl vede unde este și lovește intenționat. Merită sancțiune, cotul acela dus în spate înseamnă comportament violent și nu poți da decât cartonaș roșu
- Ion Crăciunescu, fost arbitru

3. Penalty neacordat pentru FCSB

În minutul 35, Andrei Miron a solicitat ca FCSB să primească o lovitură de la 11 metri după un duel cu Matricardi. Reluările TV au arătat că fundașul roș-albaștrilor a fost împins de Matricardi în momentul săriturii, iar Ion Crăciunescu a spus că „centralul” Cătălin Popa ar fi trebuit să dicteze penalty. 

Verdictul lui Ion Crăciunescu:

Pare o împingere din spate acolo. La un meci din ăsta CCA trebuia să delege un arbitru ca lumea, nu pe Cătălin Popa. Lăsați-ne, că ne-am săturat ...
- Ion Crăciunescu, fost arbitru

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ante Vukusic, game over la FCSB? Decizia luată de Gigi Becali pentru meciul cu Hermannstadt

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, dezvăluiri incredibile despre perioada la Steaua și conflictul cu Dinamo: „Au fost momente când clacam psihic! M-a durut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (179)
florar
florar  •  15 Februarie 2021, 15:16
Postat de risc_mix pe 15 Februarie 2021, 15:07

Ba esti prost? Eu n-am zis ca n-a fost rosu la Santean. Am zis doar ca asistentul nu putea sa vada ,,cotul'' lui santean deoarece era concentrat pe faza care se desfasura pe cealalta parte iar cei doi erau in afara campului sau vizual. Ba, da toti fcsb-istii sunteti prosti facuti gramada, parca sunteti facuti de-o mama. Nu intelegeti ce cititi.

Esti nesimtit si o dovedesti...Eu am vorbit fara sa jignesc....

risc_mix
risc_mix  •  15 Februarie 2021, 15:07
Postat de florar pe 15 Februarie 2021, 14:28

Saracii de voi!!!A primit unul de la Craiova o mana in fata si imediat arbitrul a scos galbenul!!!!Morutan la Medias cu olteanul Coltescu arbitru a luat 3 peste fata fara nici un cartonas!!!!La penaltyul lui Vlad nu ti se pare macar din poza GSP ca atacantul facea carate?Si faza de aseara nu este asemanatoare cu faza Vlad Kolici unde Valad o fi jucat mingea dar a lovit si capul lui Kolici???Acolo de ce nu s-a tinut cont de cine a lovit mingea????

Ba esti prost? Eu n-am zis ca n-a fost rosu la Santean. Am zis doar ca asistentul nu putea sa vada ,,cotul'' lui santean deoarece era concentrat pe faza care se desfasura pe cealalta parte iar cei doi erau in afara campului sau vizual. Ba, da toti fcsb-istii sunteti prosti facuti gramada, parca sunteti facuti de-o mama. Nu intelegeti ce cititi.

florar
florar  •  15 Februarie 2021, 15:05

Rog pe cine doreste sa-mi posteze si mie comentariul la articolul lui Stucan...Se da mare si Stiucan acum....A spus Dorinel Munteanu si Enache clar ca tinerii si talentatii jucatori ai Stelei pot sa fie opriti usor prin brutalitati...Ca sa arunci un jucator in panorile publicitare cum a spus unul asta este...brutalitate!!!!Stucan se face ca ploua dar de exemplu tanarul Popescu a fost deja victima brutalitatilor cand aseara a luat un cot la ficat si cu Dinamo un cot in cap fara ca arbitrii sa ia masuri disciplinare!!!Messi cat este el de Messi nu am vazut sa aiba parte de un astfel de tratament ca daca era asa Messi era un jucator de pluton acum...Am vazut meciul pe Telekom si comentatorul meciului a subliniat ca Olaru a cerut penalty in doua randuri....In unul comentatorul a asemanat faza cu penaltyul obtinut de sibieni si se intreba de ce Popa nu a procedat identic...Olaru a jucat mingea si apoi a intrat in portar care nu atinge mingea...La a doua faza Olaru a tras la poarta si a invocat un hent .Desigur ca reluari au fost ioc desi comentatorul le ceruse....Si poate nu stii Stucane dar VAR exista in Romania!!!!Altfel Craciunescu nu putea sa spuna ca Buziuc a fost in ofsayd 10 centimetrii!!!!Pacat ca GSP prin ziaristii sai acopera arbitrii...Acoperire este sa nu iti faci meseria cand altadata in situatii mai putin evidente GSP a lasat sa curga valuri de cerneala...Apropo,Porumboiu,Balaj erau in alta galaxie ca la greselile proSteaua erau mereu consultati....?!Si pentru ca

Vezi toate comentariile (179)
Comentează