FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

Hermannstadt - FCSB 1-0 » Roș-albaștrii pierd la Mediaș și ajung la 3 înfrângeri consecutive!

FCSB - Hermannstadt +49   FOTO
FCSB - Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 00:00 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 21:41

FCSB a ajuns la a treia înfrângere consecutivă. Liderul Ligii 1 a pierdut la Mediaș, 0-1 cu Hermannstadt.

Toate rezultatele și programul etapei 23 pot fi văzute AICI

Văzută drept mare favorită înaintea meciului, FCSB a clacat în fața sibienilor. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 13, de Romario Pires, care a executat un penalty dictat ușor de „centralul” Cătălin Popa. Arbitrul a arătat spre punctul cu var după o ciocnire între Bagaric și Andrei Vlad, portarul oaspeților.

Prima repriză a văzut o singură ocazie mare, care le-a aparținut gazdelor. În minutul 38, Bagaric a fost lăsat singur cu Vlad de o pasă excelentă a sirianului Aias Aosman, dar portarul roș-albaștrilor a intervenit excelent.

+45 FOTO

Alexandru Buziuc, gol anulat în Hermannstadt - FCSB

FCSB a căutat egalarea în a doua repriză, însă bucureștenii nu au izbutit să marcheze. Nu regulamentar, pentru că Alexandru Buziuc a avut un gol anulat în minutul 68. Atacantul oaspeților se afla în poziție de ofsaid, corect semnalizată de la margine.

Același Buziuc a ieșit la rampă în minutul 77, când a avut cea mai mare ocazie a celor de la FCSB din a doua parte. Șutul său din interiorul careului a trecut însă peste poarta lui Cristiano.

Pentru ca eșecul să fie și mai usturător, căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a văzut cartonașul galben în minutul 88, după ce l-a lovit cu palma peste față pe Goran Karanovic. A fost al 4-lea avertisment primit de Tănase în acest sezon, astfel că FCSB va fi fără căpitanul său la următoarea partidă, cu Chindia Târgoviște.

Hermannstadt a câștigat primul ei meci după 10 partide în care nu a simțit gustul victoriei. De altfel, succesul cu FCSB este primul al lui Liviu Ciobotariu ca antrenor al sibienilor! FCSB rămâne pe prima poziție, pe care o poate pierde dacă CFR Cluj câștigă mâine cu FC Voluntari. Hermannstadt, în schimb, a urcat pe locul 14, cu 22 de puncte.

Clasament Liga 1:

Hermannstadt - FCSB 1-0

Hermannstadt - FCSB, echipe de start:

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț - Romario Pires, Aosman - Belu Iordache, P. Petrescu, Bagaric - A. Sîntean 
Rezerve: I. Pop - Alhassan, Al. Vodă, Karanovic, Elbers, Scarlatache, Diarrassouba, Aralica, C. Popescu 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Radunovic - Moruțan, Ad. Șut, D. Olaru - Oc. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: Straton - V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Haruț, Nedelcu, Buziuc, Perianu, Oaidă 
Antrenor: Toni Petrea

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sfat pentru Gigi Becali: „Să nu mai caute fundaş central. El este soluţia!”

Anunță că îl au în lot pe noul Belodedici: „Seamănă cu el și la fizic. E fabulos! M-a impresionat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (511)
ionica007
ionica007  •  15 Februarie 2021, 13:29
Postat de Alexandru Chis pe 15 Februarie 2021, 06:27

Toni Petre trebuie schimbat! Echipa este debusolada iar cei mai buni jucatori sunt superficiali si cauta numai executii individualiste si lipsite de consistenta. Echipa pare a nu mai avea forta fizica, ceea ce este ingrijorator! Tanase nu mai este acel "dirijor" iar de la plecarea lui Man se simte ca forta FCSB a scazut considerabil in atac. Daca nu se intervine in forta, echipa nu mai are nici o sansa la castigarea campionaului.

Ce vina are Toni Petre?!

remarque
remarque  •  15 Februarie 2021, 09:31
Postat de zorrozabal pe 14 Februarie 2021, 22:22

Conducerea celor de la Hermanstadt s-a trezit la timp si a luat masuri,matrasind-o pe„artista emerita”-(aia cu tatuaje si care isi publica nudurile pe internet)-iar in timpul„liber”era secretara lui Becali!I-a restituit de urgenta cei 75 de mii de euro cu care imprumutase clubul si...ia pus valiza in mana!Asta inca din pauza de iarna- inainte ca ea sa se mascareasca cu clanul berbecilor!Iar aceasta masura s-a vazut!In acest meci,jucatorii Sibiului nu au mai fost pe post de...„insotitori”,pentru„diamantele”lui Becali!

am zis-o de cand a aparut Prodanca la Sibiu. Daca nu scapa de ea, va face vraiste tot. Cum a facut la U. S-or fi trezit sibienii?

nae_pezmet
nae_pezmet  •  15 Februarie 2021, 06:48
Postat de ali.bec pe 14 Februarie 2021, 22:03

De când se fac teste doping fecesebeleaua nu prea mai mișcă nimic

Exact! Sau cine știe? Poate a fost schemă să nu se încurce nici cu campionatul, fiindcă au barajul cu Steaua București. :))) De Cupă au scăpat. Scapă și de "grija" campionatului. Toată atenția pe barajul din L3. :)))

Vezi toate comentariile (511)
Comentează