FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ante Vukusic, game over la FCSB? Decizia luată de Gigi Becali pentru meciul cu Hermannstadt

Ante Vukusic, FCSB
Ante Vukusic, FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 18:10 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 18:35

Croatul Ante Vukusic (29 de ani), singurul atacant de meserie din lotul lui FCSB, pare să fi ieșit complet din grațiile finanțatorului Gigi Becali (62), după mai puțin de trei săptămâni petrecute la clubul roș-albastru.

Toate detaliile despre Hermannstadt - FCSB, AICI

Vukusic a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Hermannstadt din această seară, care contează pentru etapa 23 a Ligii 1. Croatul nu a prins nici măcar banca de rezerve, deși liderul Ligii 1 nu a anunțat că ar avea probleme medicale sau personale.

Ante Vukusic, OUT de la FCSB după doar 3 meciuri?

Vukusic a evoluat în trei partide pentru FCSB, în total acumulând 85 de minute în tricoul bucureștenilor. A debutat în campionat, în victoria cu Dinamo din „Ștefan cel Mare” (1-0), meci în care a lovit bara la prima sa ocazie de poartă. A urmat meciul cu Academica Clinceni, în care a jucat o repriză întreagă, apoi partida de Cupă cu Dinamo, pierdută de FCSB, 0-1.

Fără gol sau pasă de gol în dreptul său, Vukusic pare să fi fost scos din ecuație de finanțatorul Gigi Becali, cunoscut pentru răbdarea limitată pe care o are cu fotbaliștii.

De altfel, la FCSB devine o obișnuiță ca atacanții să eșueze. La fel ca Vukusic au pornit și Adrian Petre și Sergiu Buș, înainte să fie dați afară.

Începutul la FCSB nu l-a ajutat deloc pe Ante Vukusic

Prima impresie contează pentru Gigi. Dezamăgit de imaginea pe care și-o crease despre Adrian Petre la debut, patronul nu i-a dat niciodată ocazia să evolueze într-o partidă completă! Ca și în cazul lui Buș, Petre a fost judecat în funcție de randamentul arătat în bucățile din meciuri pe care le-a prins.

Vukusic a fost tratat la fel și nici nu-l ajută deloc repriza pe care a jucat-o cu Clinceni. Cea mai importantă fază în care a fost implicat croatul a constituit-o un duel din careul oaspeților, în care a simulat jenant și s-a ales cu un cartonaș galben în locul loviturii de pedeapsă pe care o pretindea. De el nici măcar nu-i va fi greu lui Gigi să scape, din moment ce contractul e valabil numai până în mai.

Hermannstadt - FCSB, echipe de start:

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț - Romario Pires, Aosman - Belu Iordache, P. Petrescu, Bagaric - A. Sîntean 
Rezerve: I. Pop - Alhassan, Al. Vodă, Karanovic, Elbers, Scarlatache, Diarrassouba, Aralica, C. Popescu 
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Radunovic - Moruțan, Ad. Șut, D. Olaru - Oc. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: Straton - V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Haruț, Nedelcu, Buziuc, Perianu, Oaidă 
Antrenor: Toni Petrea

VIDEO. Eduard Novak: „Avem o solicitare de la FCSB pentru închirierea stadionului Arcul de Triumf”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ouzounidis, primele concluzii după debutul în Liga 1: „Nu e nivelul pe care-l vreau! Mai e mult de muncă”

Cum a ajuns Adrian Niță la FCSB. Hagi l-a refuzat! + De ce n-au putut să-l ia nici Dinamo, nici Craiova, deşi ambele l-au dorit

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
bodystyle74
bodystyle74  •  15 Februarie 2021, 11:09

Omul ia banii lui gigi 6 luni ,ca joaca ca nu joaca ,dupa care pleaca liber la craiova sau cfr ca botosanii nu dau decat max 5k/luna.Sau sepsi daca mareste orban bugetul

nae_pezmet
nae_pezmet  •  15 Februarie 2021, 06:28

Cu FC FCSB a semnat, cariera și-a periclitat!

sirius8121955
sirius8121955  •  14 Februarie 2021, 21:55

Pentru ce la adus daca nu-l lasa sa joace???!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează