FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - BOTOȘANI 1-2

Marius Croitoru, final de aventură la Botoșani? „Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 19:35 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 20:04

Chindia a fost învinsă de FC Botoșani, scor 1-2, în etapa #5 din play-out-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a comentat victoria echipei sale și a avut un discurs îndreptat spre Valeriu Iftime, patronul echipei, care l-a criticat constant pe tehnician în ultimele săptămâni.

„Am jucat cu o echipă care are ca obiectiv evitarea locurilor de baraj. Nici ei nu mai au aceeași forță fără jucătorii plecați, o simțim și noi, ca adversari. A fost un meci greu, Chindia este o echipă bună, pe lângă nedreptățile care i s-au făcut în acest an. Probabil că dacă exista mai multă atenție la atât la meciurile lor, cât și la meciurle noastre, nu mai eram niciunii aici. 

O victorie este importantă indiferent în ce moment vine. Atât timp cât îți dorești să ajungi din ce în ce mai mare, orice victorie e importantă. Probabil aceste 3 puncte au mai multă greutate în ideea în care noi veneam după două meciuri nu slabe, mai mult decât slabe, execrabile. 

Asta nu e fața Botoșaniului și nu e jocul pe care îl antrenez. Nu sunt adept al unui joc câștigat urât, pentru că nu ai viitor. Prefer să pierd și să joc fotbal, pentru că îmi dă încredere. Încercăm să ne revenim, trecem printr-un moment pe care eu, în scurta mea carieră de antrenor, nu l-am întâlnit. 

Am fost un antrenor care am preluat echipa și a dus-o din prima în play-off și în cupele europene. Al doilea an am fost acolo, iar în al treilea an mi-au lipsit zece minute. Pentru mine a fost o lovitură, au simțit-o și jucătorii”, a declarat Marius Croitoru la Orange Sport.

Marius Croitoru: „Iftime dacă avea ceva de reproșat trebuia să-mi zică mie”

Antrenorul moldovenilor a avut și un mesaj pentru Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, după ce acesta l-a criticat în mod constant în ultimele etape.

„Au apărut anumite lucruri în jurul echipei care au dezechilibrat jucătorii, m-au dezechilibrat și pe mine, dar sper să învățăm cu toții. Nu e o greșeală, e o învățătură. Sperăm să ieșim cu bine anul acesta, vedem ce o să fie. Din punctul meu de vedere nu-și au rostul. Vorbitul în presă nu e util la o echipă de Liga 1. 

Dacă avea ceva de reproșat, trebuia să-mi zică mie. Este starea mea şi nu joc teatru în faţa nimănui. Vorbesc ceea ce simt. Nu e uşor pentru jucători să vadă că antrenorul e atacat. Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare.

Vorbele mele sunt egale cu zero. Este o bucurie, dar doar atât. Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”, a mai precizat Croitoru.

Nu vreau să deranjez pe nimeni de la echipa adversă, dar cred că au avut o ocazie și jumătate și au dat două goluri. Noi am avut mult mai multe ocazii, am fost net superiori
- Emil Săndoi, antrenor Chindia

Citește alte știri din Liga 1:

A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
DINAMO
A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
Mesajul de adio? Postarea lui Keșeru, mazilit de la FCSB: „Nu-ți dai seama la timp”
FCSB
Mesajul de adio? Postarea lui Keșeru, mazilit de la FCSB: „Nu-ți dai seama la timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  15 Aprilie 2022, 23:00

Cati ani a implinit tatal lui Mihai Roman II?

176901212832165
Dan Petnaise  •  15 Aprilie 2022, 21:18

Întoarce-te la Timișoara.

176901212832165
Dan Petnaise  •  15 Aprilie 2022, 21:17

E adevărat că Iftimie a procedat murdar cu tine. Tu ai fost naiv.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează