FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Chindia se pregătește în Turcia de reluarea sezonului » Emil Săndoi vrea un jucător aflat pe lista Rapidului

Emil Săndoi // FOTO: Imago
Emil Săndoi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 14:33 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 14:44

După ce a terminat anul pe locul 11, Chindia se pregătește pentru a doua parte a sezonului.

Elevii lui Emil Săndoi s-au reunit și vor pleca într-un cantonament în Turcia, în stațiunea Lara, de lângă Antalya, în perioada 5-15 ianuarie. Acolo, Chindia va disputa 3 partide amicale, iar antrenorul mai vrea un meci de verificare, care încă nu s-a perfectat.

Schema incredibilă a lui Răzvan Burleanu » În timp ce fotbalul masculin se afundă tot mai grav, preşedintele FRF a crescut cu 140% masa de votanţi dinspre fotbalul feminin!
FRF
Schema incredibilă a lui Răzvan Burleanu » În timp ce fotbalul masculin se afundă tot mai grav, preşedintele FRF a crescut cu 140% masa de votanţi dinspre fotbalul feminin!

Amicalele Chindiei în Turcia:

  • 8 ianuarie: Rapid
  • 10 ianuarie: Paks (Ungaria)
  • 12 ianuarie: Slovan Liberec (Cehia)

La capitolul noutăți, se numără revenirea în lotul Chindiei a fundașului central Andrei Pițian (26 de ani), care a jucat în prima parte a sezonului la FC Argeș, dar și recuperarea extremei Mikael Cantave (25 de ani), care a fost accidentat.

Dintre accidentați, Cornel Dinu şi Baxevanos nu s-au prezentat la reunire, fiind în continuare nerefăcuţi.

Chindia îi vrea pe Ivanov și pe Bălășa

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Emil Săndoi ar fi în discuții pentru aducerea a doi jucători care nu mai intră în planurile celor de la CSU Craiova: mijlcașul Antoni Ivanov (26 de ani) și fundașul Mihai Bălașa (26 de ani), care e și pe lista Rapidului. Antrenorul va renunţa la doi jucători, care nu mai intră în vederile sale: mijlocașii Adrian Stoian (30 de ani) și Sergiu Suciu (21 de ani).

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește și: 

FC Botoșani bifează primul transfer al iernii » Iftime îl ia pe jucătorul alungat de Dan Petrescu

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează