FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR CLUJ 1-4

CHINDIA - CFR CLUJ 1-4 // George Țucudean șochează „Mă gândesc în continuare să mă las!” + probe la Celtic

George Țucudean
George Țucudean

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 23:14

CFR Cluj s-a impus categoric în deplasarea cu Chindia, scor 4-1. George Țucudean (28 de ani) a revenit printre titularii campioanei și a oferit detalii despre starea lui de sănătate. 

„Mă bucur că am ajuns bine din punct de vedere fizic și că am rezistat. Știam ce ne așteaptă cu Chindia. E o echipă care m-a impresionat în primele trei etape. Ne-au surprins puțin la început. Am avut și un oarecare ghinion: Ne-am montat foarte bine la pauză. Ne-a certat puțin antrenorul și ne-am revenit.

Eu sunt pregătit acum. Dacă domnul antrenor vrea să mă introducă cu Celtic, voi intra. Mai am o teamă așa, dar doctorii m-au asigurat că nu pot să pățesc nimic. Așa că voi continua.

M-am gândit că pot să mă las în perioada asta. Mă gândesc în continuare. Am făcut a doua intervenție la inimă, mi-am revenit bine și doctorii m-au asigurat că nu se poate întâmpla nimic. Nu am avut nicio problemă la antrenamente. Îmi lipsesc meciurile dar zic că m-am descurcat destul de bine”, a mărturisit Țucudean la TV Telekom Sport. 

Țucudean, în probe la Celtic

Țucudean a dezvăluit că a dat probe la Celtic, adversara celor de la CFR Cluj din turul III preliminar al Ligii Campionilor. 

  • CFR Cluj - Celtic e miercuri, 7 august, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro. Returul e pe 13 august.

„E o plăcere să mergi la Glasgow. Eu am fost când aveam 14, 15 ani în probe acolo. Trebuia să merg și să stau la o familie, așa e legea în Scoția, nu poți rămâne singur. Nu am rămas, s-a dus un coleg.

M-am antrenat în acele zile cu japonezul Nakamura, cu Boruc sau Vennegoor of Hesselink. Aveau o echipă incredibilă. Știu ce înseamnă fotbalul de acolo. Vor fi 60.000 de fani care îi vor împinge de la spate. Noi trebuie să ne facem jocul nosrtru. Suntem fericiți că am ajuns până în acest punct”, a spus Țucudean la TV Telekom Sport. 

Atmosfera de pe Celtic Park

VEZI ȘI:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4 // Dan Petrescu a făcut iureș în vestiar: „V-aș schimba pe toți dacă aș putea!” + mesaj urgent pentru conducere: „Rezolvați, eu nu fac miracole”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
danielzamfir
danielzamfir  •  04 August 2019, 09:04
Postat de Dan Man pe 04 August 2019, 08:52

georgele...du te la vie bah,*** *** rasfatat.

Bravo Dane. Asa se vorbeste. Un adevarat exemplu al societatii. Hai Romania. Continua sa scoti asemenea exemplare.

209755516606440
Dan Man  •  04 August 2019, 08:52

georgele...du te la vie bah,*** *** rasfatat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110050670309137
Ion Ion  •  04 August 2019, 06:57

Si ce *** de ziarist este șocant aici .?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează