FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Contradicție la clubul din Liga 1: „patronul” susține că „președintele i-a făcut o ofertă” lui Gabi Tamaș, acesta neagă

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2022 08:32 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 08:45

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița susține că președintele Chindiei, Marcel Ghergu, l-a ofertat pe Gabi Tamaș să semneze cu echipa din Târgoviște. Acesta neagă: „Nu am discutat, e sub contract cu Petrolul”. 

După meciul direct Chindia - Petrolul 2-3, Gabi Tamaș anunța surprinzător că vrea să plece de la „găzari”. Iar surse din lumea fotbalului susțin că ar fi fost ofertat de Chindia. Și că discuțiile decisive cu jucătorul ar fi avut loc chiar la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, din Târgoviște. 

A jucat la FCSB, acum îl pune în gardă pe Omrani înainte de transfer: „Altfel nu mai intră”
FCSB
A jucat la FCSB, acum îl pune în gardă pe Omrani înainte de transfer: „Altfel nu mai intră”

Președintele CJ Dâmbovița susține că președintele de la Chindia l-a ofertat pe Gabi Tamaș, dar acesta neagă!

Președintele respectivului for, Corneliu Ștefan, a recunoscut că fostul internațional a fost contactat „după ce am văzut din presă că vrea să plece. Dar nu am discutat eu cu el, nici nu-l cunosc pe Gabi Tamaș. Președintele clubului a vorbit, i-a făcut o ofertă, dar a avut pretenții financiare prea ridicate pentru noi. Chiar l-aș fi dorit pe Gabi la noi”. 

În schimb, președintele Marcel Ghergu neagă că ar fi discutat cu Tamaș: „Eu am zis că ne-ar fi interesat dacă rămânea liber. Dar nu am discutat, e jucător sub contract cu Petrolul, nu puteam face asta”. 

Gabi Tamaș a decis să rămână la Petrolul: „Am convenit împreună”

La 5 zile după ce a amenințat că pleacă de la Petrolul, Tamaș a decis să rămână alături de „lupii galbeni”. A fost titular pe 5 septembrie în Petrolul - FC Botoșani 2-1, iar după meci președintele clubului din Ploiești, Costel Lazăr, a anunțat că experimentatul fundaș central va rămâne:

„Gabi a fost stârnit după meciul Craiovei cu Beer-Sheva, ar fi vrut să meargă să joace la Craiova, dar nu a putut fi legitimat între cele două jocuri și a renunțat.

Apoi au fost discuții cu alte cluburi, a venit la mine și mi-a spus că este căutat. Știam și eu asta, toată lumea își dorește un astfel de jucător. Am convenit împreună să continuăm, a fost dorința lui”.

Mai multe din Liga 1: 

FCSB, pierdere importantă pentru derby-ul cu CSU Craiova » Eliminat după o EROARE de arbitraj!

Nicolae Dică, enervat de reporteri: „Ce jucători cu experiență? Când îi bag nu e bine, când nu îi bag... Să venim cu cei de la Liga 3?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Shogun01
Shogun01  •  13 Septembrie 2022, 10:42

Mai bine vb cu Sapunaru, cu clauza clara in contract, ca are voie sa bata, sa scuipe, sa injure pe oricine si o sa accepte salariul pe care il propuneti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează