FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova, în stare de alertă! Ouzounidis: „Nu ne avantajează ce se întâmplă!”

Craiova se teme de gazonul de la Buzău înaintea meciului cu Chindia
Craiova se teme de gazonul de la Buzău înaintea meciului cu Chindia

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 12:19 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 13:21

Craiova se teme de gazonul de la Buzău înaintea meciului cu Chindia. Joi s-a jucat acolo Gloria - Rapid (0-0), sâmbătă va fi meciul din Liga 1, iar marți un alt duel între cele două formații din prima divizie, în „sferturile” Cupei României.

În lipsa unui stadion propriu, Chindia se plimbă prin țară. A jucat la Ploiești, la Giurgiu, la Mogoșoaia și acum s-a mutat la Buzău, unde mâine o întâlnește pe Universitatea, în primul dintre cele 4 meciuri pe care le va disputa pe stadionul Gloria.

Trei meciuri în 6 zile pe noul stadion al Chinidei

Antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, s-a arătat „îngrijorat”, pentru că „nu știm cum va arăta terenul la ora meciului. Noi suntem obișnuiți să jucăm în viteză, vrem să menținem un ritm ridicat. O suprafață proastă nu ne avantajează”. Ouzounidis avea în vedere și faptul că ieri după amiază, pe aceeași arenă, s-a disputat partida de divizia secundă Gloria Buzău - Rapid. Iar el va trebui să dea acolo nu doar o bătălie cu Chindia, ci două! Mâine în campionat, marți în sferturile de finală ale Cupei României. Ca o paranteză, la amintitul meci de „B”, suprafața de joc a arătat chiar decent.

Marius Bilașco: „N-au ce căuta în Liga 1”

Dacă tehnicianul grec își pune problema stării gazonului, oficialii CFR-ului îi vor pe târgovișteni afară din campionat! Marius Bilașco, directorul Departamentului de scouting de la CFR Cluj, e de părere că formațiile fără un stadion propriu, dotat corespunzător, nu au ce căuta în primul eșalon. 

„Regulamentul ar trebui aplicat la sânge. Nu ai teren care să îndeplinească criteriile, nu poți să promovezi. Sunt echipe care primesc derogări la derogări. Sunt de doi ani în Liga 1 și nu știu unde joacă”, a comentat Bilașco la Look Sport.

Chindia, un adversar incomod pentru Craiova

Gazonul nu e singura grijă a Universității. Oltenii au probleme cu formațiile „mici”, iar pronosticurile duelului cu Chindia nu sunt deloc încurajatoare. Cu Târgoviștea au făcut per ansamblu meciuri mediocre, iar în timp, trendul a fost negativ: o victorie, 1-0, o remiză, 1-1, un eșec, 0-1. Acesta din urmă, chiar pe „Oblemenco”, în toamnă, când Bergodi și-a dat demisia. Era de așteptat ca parametrii care contribuie la alcătuirea indicelui InStat să-i fie net favorabili Craiovei, însă diferențele nu sunt spectaculoase. Ba sunt unii, precum „ocazii fructificate” sau „centrări reușite”, la care dâmbovițenii stau mai bine!

Craiova, în stare de alertă! Ouzounidis: „Nu ne avantajează ce se întâmplă!”

E foarte important să ne concentrăm acum exclusiv asupra primei partide cu Chindia. Altfel riscăm să le pierdem pe amândouă. Am văzut meciul din tur, Chindia l-a câștigat și datorită unei greșeli de arbitraj. Târgoviștea e o echipă bună, organizată, are un antrenor bun. Va încerca să dea mai mult împotriva noastră, decât de obicei.
- Marinos Ouzounidis, antrenor U Craiova

Match Preview Chindia Târgoviște - Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Andrei Cristea, înainte de Poli Iași - FC Voluntari: „Vreau să intru în mintea jucătorilor. E foarte important”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  26 Februarie 2021, 16:54
Postat de vali.gazzaev pe 26 Februarie 2021, 13:31

"Marius Bilașco, directorul Departamentului de scouting de la CFR Cluj, e de părere că formațiile fără un stadion propriu, dotat corespunzător, nu au ce căuta în primul eșalon. " Corect. Afara cu clona fara casa, fc fcsb (nu e Steaua)! :))))

Steaua nu a promovat fara sa aiba teren, a pierdut terenul si numele in timp ce era in Liga I. E o diferenta !

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Februarie 2021, 14:42
Postat de vali.gazzaev pe 26 Februarie 2021, 13:31

"Marius Bilașco, directorul Departamentului de scouting de la CFR Cluj, e de părere că formațiile fără un stadion propriu, dotat corespunzător, nu au ce căuta în primul eșalon. " Corect. Afara cu clona fara casa, fc fcsb (nu e Steaua)! :))))

Aici sunt de acord cu tine :) :)

1948forever
1948forever  •  26 Februarie 2021, 13:51

stati linistiti, ii vor ajuta arbitrii inca o data

Vezi toate comentariile (5)
Comentează