FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 0-1

Săndoi își critică jucătorii: „Unii au fost mai modești decât mă așteptam”

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi, antrenorul târgoviștenilor, nu e mulțumit de prestația jucătorilor lui.
CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi, antrenorul târgoviștenilor, nu e mulțumit de prestația jucătorilor lui.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 23:03 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 23:27

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Chindia, scor 1-0. Emil Săndoi, antrenorul târgoviștenilor, nu e mulțumit de prestația jucătorilor lui.

Programul complet al etapei #13 din Liga 1

„Per total, echipa adversă a fost mai bună. A avut posesie, ocazii, dar asta nu înseamnă că nu am avut şi noi ocazii. Ne-am confruntat cu probleme, am avut numai copii pe bancă. Cu excepţia lui Stoian, care vine după 2 săptămâni de pregătire, şi a lui Roumpolakou. A şi debutat un jucător azi, la Botoşani a debutat altul. 

Ne-au lipsit vreo şapte jucători şi cred că diferenţa şi aici s-a făcut. Markovic şi Gustavo au intrat cu plusuri, iar noi nu am putut să răspundem. Nu pot să zic că am făcut un meci rău, am fost disciplinaţi, chiar dacă am început cu teamă jocul”, a declarat Săndoi.

Au fost şi jucători de la care aşteptam mai mult şi a căror evoluţie a fost una modestă. La criza de efectiv pe care o avem noi o să încercăm să tratăm meciul de Cupă serios. Dar primordiale sunt jocurile de campionat. Probabil că vom folosi mai mult jucătorii care au jucat mai puţin. Ne revin doi suspendaţi, dar dintre cei accidentați nu ştiu dacă recuperăm pe cineva
Emil Săndoi, antrenor Chindia

Am ales Chindia după o discuție pe care am avut-o cu Emil Săndoi, un antrenor pe care îl cunosc. Am avut o operație urâtă la genunchi, pe urmă a fost pandemia, sper să îmi revin acum
Adrian Stoian, mijlocaș Chindia

Chindia - CSU Craiova 0-1 » Laurențiu Reghecampf îi suflă în ceafă lui Petrescu

Reghecampf a pregătit o echipă ca o rețetă grozavă imposibil de gătit. Mijlocul Roguljici-Nistor-Houri e cel mai tehnic din campionat, teoretic. Teoretic, Universitatea ar trebui să domine clar, să păstreze mingea și să forțeze necontenit. Tot teoretic, Chindiei ar trebui să-i fie greu de tot să reziste cu o formulă încropită, cârpită, o adunătură în care Săndoi folosește fundași laterali ca extreme și mijlocași defensivi ca fundași centrali.

Practic, Craiova pasează ca și acum ar avea de bifat vreun contor, oltenii mută mingea din apărare pe dreapta și apoi pe stânga, după care o întorc între ei. Arbitrul Petrescu inventează un penalty pe care îl ratează Nistor, scurtătura către gol e anulată.

CS Universitatea Craiova, victorie în deplasarea cu Chindia Târgoviște

Oaspeții chiar conduc frumos mingea, doar că ei par să fie foarte tehnici în momentele în care târgoviștenii nu țin să-i atace. Chindia rămâne în terenul ei și asistă la o construire a unor atacuri exagerat de sofisticate, fiecare acțiune trece balonul pe la toți oamenii lui Reghecampf. Joaca de-a Manchester City nu îi încurcă pe dâmbovițeni, ei nu au nici o problemă să fie dominați, acceptă jocul și așteaptă atacurile la marginea careului pe care-l protejează Căbuz.

Reghecampf forțează cu al doilea atacant, Markovic, după care își reechilibrează echipa, dispare Koljici, golgeterul imaginat, și rămân în față Ivan și Markovici. Ivan e un caz al campionatului, un fotbalist extraordinar care nu are post, nu este eficient, nu realizează decât rar ceva concret.

Ivan rămâne, chiar și așa, un jucător dintre cei mai talentați și mai promițători din toată competiția și inventează un gol dintr-o fază chinuită, un asediu lipsit de vreun talent clar. Așa cum este și Universitatea Craiova. Care are noroc fiindcă Matiș nimerește bara. Echipa e ofensivă, ambițioasă, ar avea niște calități, doar că-i lipsește, parcă, o aură de campioană. Și-o poate crea singură? 

CS Universitatea Craiova, pe locul secund în Liga 1

CS Universitatea Craiova ajunge la 4 victorii consecutive, toate fără gol primit, și urcă provizoriu pe locul secund. Are 25 de puncte, 5 sub campioana CFR Cluj. Chindia nu a mai câștigat de 5 meciuri, dar rămâne într-o zonă sigură, pe locul 10, cu 14 puncte.

Chindia - CS Universitatea Craiova: echipele de start

CHINDIA: Căbuz - Căpușă, Celea, Al. Iacob, Martac - Neguț, Dulca, Popadiuc, Corbu - M. Șerban - D. Florea
REZERVE: D. Moldovan, Jipa, Atanase, A. Șerban, Roumpoulakou, Matiș, G. Stancu, Ad. Stoian
ANTRENOR: Emil Săndoi

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Căpățînă, Găman, Screciu, Bancu - Roguljic, Nistor, Houri - Cîmpanu, Koljic, Ivan
REZERVE: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, Bălașa, Baiaram, Markovic, Fedele, Al. Crețu, Gustavo
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Dănuț Lupu știe care poate fi atuul lui Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Nu putem să-i punem pe picior de egalitate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  23 Octombrie 2021, 10:15

Cata oftica si rautate la cei care au scris acest articol!Si lipsa de profesionalism!Sa scrii cu atata rautate despre o echipa care a jucat fotbal in conditiile in care se stie cum refuza Sandoi fotbalul mergand pe autobaza si mici ciupeli inseamna lipsa de profesionalism si onestitate.Rusine!Pentru ca face-ti ce face-ti si iar va dati arama pe fata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează