FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

CHINDIA - DINAMO. EXCLUSIV Cine sunt cei trei jucători jucători depistați pozitiv înaintea meciului de azi

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 10:43 / Actualizat luni, 31 august 2020 10:55

CHINDIA - DINAMO. Testele efectuate de dâmbovițeni pe 26 august au avut rezultate nefericite. Antrenorul Emil Săndoi, alți doi membri ai staff-ului, cât și 3 fotbaliști au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și vor rata meciul cu Dinamo, programat azi, de la ora 21:00.

Din informațiile GSP.ro, cei trei jucători infectați cu COVID-19 sunt Mădălin Martac (fundaș, 29 de ani), Denis Dumitrașcu (fundaș, 25 de ani) și Alex Negrea (fundaș, 21 de ani). Testați pozitiv la ultimul test, cei trei nu vor fi în lot pentru confruntarea cu Dinamo din această seară, aceștia urmând să stea în izolare timp de două săptămâni. 

Chindia nu-l va avea la dispoziție nici pe tehnicianul Emil Săndoi (55 de ani), la rândul său pozitiv la ultimul test efectuat de dâmbovițeni. 

„Ținem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei”
- Marcel Ghergu, președinte Chindia

VIDEO Match Preview Chindia - Dinamo

Citește și: 

RETRO GSP. Patru decenii de când „Prințul din Trivale” a devenit „Voievodul Târgoviștei”

DINAMO. Faza zilei la conferința lui Cortacero » Gestul prin care Gigi Mulțescu l-a lăsat cu ochii-n soare pe afaceristul spaniol: „Nu, mulțumesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează