FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

CHINDIA - DINAMO 1-0. Emil Săndoi, laude pentru dinamoviști: „Dom'ne, au fost incredibili!”

Emil Săndoi, antrenor Chindia // foto: captură YouTube
Emil Săndoi, antrenor Chindia // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 21:35 / Actualizat duminica, 08 august 2021 21:51

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a comentat victoria cu Dinamo, scor 1-0. Tehnicianul a fost impresionat de tinerii fotbaliști și suporterii dinamoviști. 

„Băieții cred că sunt mai euforici, la mine deja se derulează meciul, greșelile, cum trebuie corectate. Nu prea avem noi, antrenorii, timp să ne bucurăm, vă spun sincer. E adevărat, astăzi Dinamo nu a avut niciun șut pe poartă sau vreo ocazie clară de gol, poate Moldoveanu sau Mihaiu în prima repriză, o reluare din 6-7 metri peste poartă. 

Noi cred că am mai avut 3-4 ocazii clare de gol, Florea două, Popa singur cu portarul. Vreau să îi felicit pe băieți pentru modul în care au stat defensiv, Dinamo a schimbat sistemul la pauză, noi pe parcursul reprizei a doua trebuia să gestionăm într-un anumit fel. 

Cred că am fost o echipă pragmatică, care a reușit să depășească presiunea pe care galeria lui Dinamo a pus-o. Dom'ne, suporterii dinamoviști au fost incredibili, își poartă jucătorii spre evoluții bune!”, a declarat Emil Săndoi, la Look Sport. 

Emil Săndoi: „Dinamo are tineri cu potențial fantastic”

Nu doar suporterii lui Dinamo au fost lăudați de antrenorul Chindiei, cât și tinerii jucători ai „câinilor roșii”:

„Astăzi s-au întâlnit două echipe relativ asemnătăoare din punct de vedere al jocului, atât Dinamo, cât și noi. Spre bucuria mea, astăzi nu am lăsat spații adversarului, Dinamo are tineri cu un potențial fantastic. Dacă vor reuși să-și păstreze această echipă, în campionatul următor vor avea un cuvânt greu de spus”, a mai declarat Săndoi. 

E prima victorie din acest sezon, în ultimele trei sezoane am avut prima victorie cu Dinamo, sunt bucuros că s-a păstrat tradiția. Privim încrezători spre ce va urma.

Pe mine mă motivează să joc cu o atmosferă de genul, chiar dacă suporterii nu erau cu noi, această atmosferă te împinge de la spate. Au supoteri minunați, e o echipă tânără care ne-a pus probleme în seara asta. Le urez succes pe mai departe.

Dacă astăzi nu am fi câștigat, probabil ne-am fi afundat și ne-ar fi fost greu să revenim.

- Daniel Florea, Chindia

Citește mai multe știri despre Chindia - Dinamo:

Mihai Eșanu, despre conflictul cu coechipierul Deniz Giafer: „Multă tensiune”

Scandal la Chindia - Dinamo! PCH acuză: „E bătaie de joc ce ne-ați făcut, veți plăti!” » Reacția clubului gazdă pentru GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
harlots
harlots  •  10 August 2021, 11:07

solutia e sa se mearga mai departe cu tinerii din academia proprie! Nu exista alta solutie acum! Dinamo merge mai departe!

creeperno115
creeperno115  •  08 August 2021, 22:35

Noi n-avem potential

albub
albub  •  08 August 2021, 21:56

Din pacate nu jucam noi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează