FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO

VIDEO Chindia - Dinamo 1-0. „Câinii”, la cea mai slabă prestație a începutului de sezon » Eșec fără șut pe poartă! Clasamentul ACUM

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2021 20:57 / Actualizat duminica, 08 august 2021 21:35

Chindia Târgoviște a învins-o pe Dinamo, la Buzău, scor 1-0, în etapa cu numărul 4 din Liga 1.

Trupa lui Bonetti a făcut cel mai slab meci din sezon, confirmând că nu poți să tragi de tine la infinit când n-ai lot, n-ai bani și supraviețuiești de pe o zi pe alta, cu ajutorul fanilor

Chindia Târgoviște - Dinamo 1-0. „Câinii”, eșec fără șut pe poartă

Dinamo face tot posibilul să respire. Încearcă, dar e greu cu buzunarele goale. Nici nu mai știe cum arată un "Caragiale", pe vremuri era celebrul "Bălcescu". Roș-albii trăiesc de pe urma DDB-ului și speră că, într-o bună zi, va veni norocul și peste ei. Cu un investitor puternic, nu cu vreun alt țepar adunat de pe plajele din Spania.

Dresați de Bonetti, "câinii" încearcă să nu-i dezamăgească pe suporteri și să nu ajungă din nou cu piciorul în prăpastia spre "matineu". După 3-2 cu Voluntari și meciul cu ghinion de la Craiova, cu echipa lui Mutu, dinamoviștii au făcut scor și cu Clinceni, 3-1, iar jucătorii spuneau înaintea confruntării de la Buzău, de ieri, că "atmosferă ca acum n-a mai fost de mult".

Chindia - Dinamo 1-0. S-au băgat copănele în meniu

Când n-are cine să te ajute cu un mesaj înainte de un alt meci de totul sau nimic trebuie să te motivezi de unul singur. Iar Sorescu, Eșanu, Filip și restul jucătorilor trăiesc din propriile energii. Nu mai există un Borcea care să le arunce geanta plină cu mii de euro în vestiar. Acum există doar "doctorul" Mureșan, care i-a anunțat că s-au băgat copănele în meniu, după ce săptămâni întregi bucătăria de la Săftica a avut lacătul pe ea.

Poate și cu gândul la grătarele de altădată din curtea bazei Ministerului, printre livezile de mere, "câinii" uită de griji și de probleme și încearcă să dea ce-au mai bun. Cu opt jucători Under 23, dinamoviștii sperau că drumul bun poate continua. Dar, vorba proverbului, de câte ori mai merge ulciorul la apă?!

Cea mai slabă repriză a lui Dinamo 

Planul de la Săftica nu s-a potrivit absolut deloc cu realitatea din Crâng. Chindia a dat totul, a fost mai activă, a atacat din prima secundă și nu i-a lăsat nicio ocazie oaspeților. D. Popa (5), Dulca (7) și D. Florea (18) l-au luat la țintă pe Eșanu, fără să-l învingă.

Popa și Florea au continuat să atace, să pună presiune, să urce din ce în ce mai sus, iar insistența a dat roade. Popa a centrat, Florea a pus "capul" (25) și a deschis scorul. Totul după o acțiune pe care am tot văzut-o și în sezonul trecut. Bifând cea mai slabă repriză 1 de până acum, Dinamo a tras o gură de aer cu 5 minute înainte de pauză. Mihaiu a trimis pe lângă poartă, după o eroare de zile mari comisă de Baxevanos.

Nervii nu se punctează

După un start dezastruos, Dinamo a încercat să preia ușor, ușor conducerea, în timp ce Chindia a cedat inițiativa. "Câinii" au prins curaj, însă construcția n-a dat deloc roade. Doar crizele de nervi ale lui Sorescu și Filip i-au evidențiat pe dinamoviști. Cu o galerie formidabilă, Bonetti n-a avut bagheta magică pe bancă. Totuși, chiar și așa, soarta partidei putea fi alta. Șutul lui Filip (79), apoi cel al lui Sorescu s-au oprit în blocajul dâmbovițean.

Sorescu a apăsat pedala turbo, Rici a încercat și el, dar barajul lui Săndoi a rezistat eroic. z

4.560 de spectatoriau asistat meciul dintre Chindia Târgoviște și Dinamo

Chindia Târgoviște – Dinamo 1-0

Chindia Târgoviște – Dinamo, echipe de start

Chindia: D. Moldovan - T. Căpușă, Celea, Baxevanos, C. Dinu - Matiș, P. Iacob, M. Dulca, Popadiuc - D. Popa, D. Florea 
Rezerve: Căbuz - Cherchez, Roumpoulakou, A. Șerban, Martac, L. Corbu, Kocic, M. Șerban, Ad. Ioniță 
Antrenor: Emil Săndoi

Dinamo: Eșanu - G. Crețu, Giafer, R. Grigore, St. Filip - Răuță, Ehmann - Mihaiu, Bani, Sorescu - R. Moldoveanu
Rezerve: Fara - V. Borcea, Cl. Stan, Măgureanu, I. Diniță, A. Florescu, Amzar, A. Mitran, Tone 
Antrenor: Dario Bonetti

Stadion: Municipal, Buzău

VIDEO Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus”

Citește și

 

 

S-a antrenat cu Dinamo, dar „câinii” nu-l pot transfera: „E foarte bun, l-aș lua în primul minut”

Dinamo a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022 » Prețurile și de unde pot fi procurate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (162)
paolo12
paolo12  •  09 August 2021, 06:29
Postat de rocky5 pe 08 August 2021, 22:48

Giginho e dator peste un milion de lei chirii pt NA!

Ai văzut tu vreo hârtie de la primărie cu subiectul asta?

reddogsv.
reddogsv.  •  09 August 2021, 03:18

Și Bonetti-Fornetti asta n are nimic in capu asta, *** Cum sa joci cu Filip ba fundaș stânga? După ce ca ăla nu da siguranța și încredere pe teren, cum sa l bagi pe cel mai post ever al sau. Cred ca și Esanu juca pe stânga mai bine. Chiar nu exista vrun fundaș in academia aia de copii? Sorescu da randament mijlocaș dreapta, Fornetti îl bagă fundaș dreapta. Pai ce victorie sa iei când deja joci in 8 oameni. Greu nene de tot sezonu asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv.
reddogsv.  •  09 August 2021, 03:14

Filip e cel mai prost jucător ever din liga 1 . Hai cu memoriu ăla sa-l pună pe liber, doar așa mai scăpăm de porumbelul ăla din teren

Vezi toate comentariile (162)
Comentează