FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a antrenat cu Dinamo, dar „câinii” nu-l pot transfera: „E foarte bun, l-aș lua în primul minut”

Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 11:50 / Actualizat sambata, 07 august 2021 11:57

Atacantul Cătălin Țîră (27 de ani) s-a antrenat alături de Dinamo, dar clubul din Ștefan cel Mare nu a putut să îl înregistreze din cauza interdicției la transferuri.

De curând, la antrenamentele lui Dinamo a participat și atacantul Cătălin Țîră, liber de contract din iunie, după despărțirea de echipa lituaniană Suduva. Țîră este pe placul administratorului special al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, care admite că l-ar semna în cazul în care clubul alb-roșu nu ar fi avut interdicție la transferuri.

Cătălin Țîră nu semnează cu Dinamo: „Nu vrem să încurcăm pe nimeni”

„S-a antrenat o zi, două, nu se mai antrenează. Pentru că noi nu putem face transferuri și nu vrem să încurcăm pe nimeni. Țîră este un atacant foarte bun, mie îmi place, l-aș lua în primul minut dacă vom avea voie să facem transferuri.

Ne bazăm doar pe promovarea tinerilor de la echipa a doua, jucători pe care putem să-i și folosim. La fel și Nica, el se antrenează cu noi, este singura excepție, pentru că este venit din aprilie. Ambii ar întări lotul”, a declarat Mureșan, pentru digisport.ro.

Dinamo continuă să aibă interzis la transferuri din partea FIFA, din cauza restanțelor financiare față de unii dintre fotbaliștii spanioli trecuți pe la club în sezonul trecut.

Cătălin Țîră, liber de contract

Cătălin Țîră are un CV bogat. Crescut de academia lui Dinamo, și-a continuat junioratul în Italia, la Udinese și Lazio, înainte de a începe la seniori la ADO Den Haag. Ulterior s-a întors în România, unde a jucat pentru echipe precum FC Brașov, Concordia, Rapid, FC Voluntari. 

Ultima dată a fost înregistrat la Suduva, în Lituania, echipă la care a rezistat doar 6 luni. În acea perioadă a prins 6 meciuri, fără să marcheze vreun gol.

Atacanții din lotul lui Dinamo sunt Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu și Cătălin Măgureanu.

S-a antrenat cu Dinamo, dar „câinii” nu-l pot transfera: „E foarte bun, l-aș lua în primul minut”
Cătălin Țîră, la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Sărbătoritul Dario Bonetti, înainte de Chindia - Dinamo: „O victorie, cel mai frumos cadou” + Alexandru Răuță: „Mi-am retras memoriul”

Mario Nicolae, răspuns tăios după ce a fost acuzat că a plecat cu aparatura de la Săftica: „Minciună, dezinformare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ticbic
ticbic  •  07 August 2021, 17:09
Postat de pontus_euxinus pe 07 August 2021, 13:09

Badea + Mureșan + Dinamo = 3x SECU

Esti pe aproape... Ai omis niste elemente esentiale in ecuatie: Badea + Mureșan + Dinamo + CFR Cluj + Dancu + Burleanu = 5 x SECU!!!

pontus_euxinus
pontus_euxinus  •  07 August 2021, 13:09

Badea + Mureșan + Dinamo = 3x SECU

sioux1975
sioux1975  •  07 August 2021, 13:02
Postat de elgabri pe 07 August 2021, 12:14

Pai asta nu e stire e doar o ciorba reancalzita !

Si tubdoar un orost cu ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează